AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

77" Philips 77OLED937

Zobraziť katalóg
77" Philips 77OLED937
5 1 hodnotení
Televízor SMART ANDROID OLED, 195cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Ambilight, Netflix, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×300, repro 95W, Dolby Atmos, DTS HD, DTS Play-Fi, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WC390v6b Produktové číslo:  77OLED937/12 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

77" Philips 77OLED937


Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor Philips. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync a Ideálne pre PlayStation 5 prinesie uspokojenie aj tým najnáročnejším hráčom. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 95W reproduktorov. Smart TV Philips je riadený pokročilým operačným systémom Android TV a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva strieborná farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 400×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 77
Televízor 77

Zásadné vlastnosti televízora 77" Philips 77OLED937

  • Úžasnú filmovú atmosféru, ktorú poznajú len návštevníci kina, prináša televízor Philips
  • Úžasné obrazové zážitky predvedie technológia OLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Excelentný obrazový výkon podčiarkuje brilantný zvuk 95W reproduktorov
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV Philips je poháňaný moderným operačným systémom Android TV
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Dolby Atmos, DTS HD a DTS Play-Fi
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Steam Link, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+, Magio TV a Telly

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor Philips vám vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkuje veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia OLED TV prináša fascinujúcu zábavu. Displej využívajúci OLED technológiu sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a intenzívnymi farbami. Umožňuje nezávislé ovládanie každého pixelu, čím dosiahne výrazné a sýte čierne odtiene. Displej OLED nie je energeticky náročný, vzhľadom na to, že spotrebováva energiu iba v prípade aktívnych pixelov.

Podpora HDR formátov

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom. HDR10+ zabezpečuje, že jas obrazu sa mení dynamicky podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám umožní preskúmať bohatú škálu farebných odtieňov, dokonca aj pri maximálnom jase obrazu.

Televízor 77
Televízor 77

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru Philips

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, nvidia G-Sync a ideálne pre PlayStation 5 si užijete autentický herný zážitok. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí najkratšiu možnú odozvu. Televízor Philips funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Operačný systém poskytuje neobmedzenú zábavu s vysokou spoľahlivosťou

Smart televízor Android TV prináša pestrú paletu funkcií, ako je Google Assistant. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Jednoducho pomocou neho napríklad nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Ľahko tak objavia svoju obľúbenú rozprávku aj bez zložitého vyťukávania jej názvu na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Televízor 77
Televízor 77

Využívajte všetky smart funkcie televízora Philips

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Inovatívnym prvkom je možnosť prehrávania videa vo formáte 360°. Môžete si tak pozrieť video zo všetkých smerov. Objavíte tak detaily, ktoré sú v klasickom videu skryté.

Skvelý televízor pre každého z vás

Podporuje komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami za pomoci WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. O zážitok ako v kine sa starajú moderné technológie Dolby Atmos, DTS HD a DTS Play-Fi. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať streľbu a iný zvuk mechaniky zbrane, tak bude umiestnenie zvuku v priestore výrazne presnejšie a reálnejšie.

Televízor 77

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

OLED televízor Philips vás bude fascinovať svojimi multimediálnymi funkciami. Ambilight je skvelým prídavkom medzi nadštandardnými funkciami. Ide o osvetľovací systém integrovaný na zadnej strane televízora. Pomocou LED diód je vytvorený svetelný efekt obklopujúci obrazovku, ktorý sa mení podľa premietaného obsahu. Úlohou je poskytnúť kvalitnejší vizuálny zážitok počas sledovania a pridať dynamickejší obraz a pocit väčšej obrazovky. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás program v televízii už nebude baviť, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si to, na čo máte náladu. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu režimu skenovania nájdete rýchlo a efektívne dostupné televízne a rozhlasové kanály. TV je označovaný ako Calman Ready, má teda schopnosť profesionálne nastaviť obraz vďaka softvéru Calman, ktorý je hojne používaný v profesionálnom audiovizuálnom priemysle.

Rozmery:

108,21 × 172,27 × 32,41 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

99,07 × 7,86 cm (V × H)

Hmotnosť:

36 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, HDMI 2,1, HDMI 2,0, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
146 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
146 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
126 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
172,27 cm Hotovo!
Výška
108,21 cm Hotovo!
Hĺbka
32,41 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
99,07 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,86 cm Hotovo!
Hmotnosť
36 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den kolik Giga ma tato TV RAM?

Dobrý deň, koľko segmentov má Ambilight na jednotlivých stranách?

Dobrý den, jak je možné, že tato TV má v HDR podle energetického štítku nižší spotřebu?

Diskusia a poradňa k 77" Philips 77OLED937
Príslušenstvo pre 77" Philips 77OLED937 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" Philips 77OLED937. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 77" Philips 77OLED937.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií