Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

A4tech Bloody R80 Core 2

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody R80 Core 2
4,4 5 hodnotení
Herná myš – bezdrôtová lithiová batéria + kábel USB, infračervený snímač, rozlíšenie až 3200dpi, ukladací priestor 160 kB, reakcia 1ms, 7 programovateľných tlačidiel, kovové rohože
Kód:  ME444w Produktové číslo:  R80 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody R80 Core 2

A4tech Bloody R80A Core 3
 

Výnimočná herná myš A4tech Bloody R80 Core 2 je zhmotneným snom každého náruživého hráča. Od dizajnu cez vyhotovenie, prvotriedne materiály a najmodernejšie technológie, je maximálne prispôsobená potrebám napínavých bitiek. Zameriava sa na rýchlosť, absolútne presnú a veľké možnosti prispôsobenia.


SENSOR AVAGO A3050
 

SENSOR AVAGO A3050

Nastaviteľný rozsah rozlíšenia a frekvencie pre dokonalé prispôsobenie.

ULTRA CORE 3
 

ULTRA CORE 3

Tri módy pre špecifické typy hier.

ARMOR BOOT
 

ARMOR BOOT

Zaisťuje o 20 % rýchlejšie fungovanie oproti konkurenčným myšiam.

LIGHT STRIKE M
 

LIGHT STRIKE M

Veľmi rýchla odozva klávesov, ktorá je len 0,2 ms.


A4tech Bloody R80A Core 3
 

Rýchla a presná

Nastaviteľné DPI sa chváli obrovským rozsahom na škále 100 až 3200. V možnostiach prispôsobenia ide myš ešte ďalej, do vlastnej pamäti vám dovolí ukladať makrá, prepnúť ju môžete do jedného z troch módov, určených špeciálne pre špecifické typy hier. Vďaka infračerveným snímačom pohybu tlačidiel aj kolieska ponúka pre hráčov tak dôležitú bleskovú odozvu. Navyše nepodlieha mechanickému opotrebovaniu a predĺži sa tak jej životnosť.


Inteligentné riešenie

Padne do ľavej i pravej ruky a materiál spodných podložiek zaručuje veľkú rýchlosť a plynulosť pohybu. Poteší vás aj nevšedné a praktické riešenie napájania. Bezdrôtová myš beží na zásobu energie z vlastnej batérie, ale môžete ju pripojiť aj káblom. Pri hre vás tak vôbec nič nezastaví. Mikro snímač do klasického USB portu je skutočne drobný a nebude nikde prekážať.

A4tech Bloody R80A Core 3
 

A4tech Bloody R80A Core 3
 

Veľkou prednosťou je spoľahlivosť a kombinácia bezdrôtového aj drôtového pripojenia, vďaka ktorému vás nikdy nezradí. S touto myšou získate povolenú výhodu v každej akčnej hre a budete svojím výkonom útočiť len na tie najvyššie poschodia tabuliek s hernými výsledkami. Myš A4tech Bloody R80 Core 2 vás zaujme aj originálnou potlačou alebo efektným podsvietením.


A4tech Bloody R80A Core 3
 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký rozsah DPI
  • Efektné podsvietenie
  • Praktické herné módy
  • Bezdrôtová aj s káblom
  • Odolná konštrukcia
  • Beží na všetkých systémoch Windows

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, mys som kupoval cca pred dvoma mesiacmi.pouzivam ju denne asi tak 2-3h .po cca tyzdni mi mys zacala robit problemy v zmysle ze ked snou po podlozke hybem tak sa sama od seba vypina asi tak na 1-2s a znovu zapne , stakou mysou sa neda nic hrat... kde mam hladat problem? za odpoved dakujem

Myš se mě po chvíli deaktivuje když je bez drátu a nejde aktivovat pokud ji znovu nepřipojím, je pně nabitá. pokud vypnu pc opět nejde aktivovat jen při připojení na drát

V hodnocení jsem se dočetl něco o placeném softwaru. Jaké funkce tento software nabízí a dá se myš používat i bez něj?

Ako dlho vydrzi byt nabita?

a tie tri tlačidla označené 1 2 3,v hre sa tam da nastavit akákolvek funkcia ??

Aké má rozmery ????

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody R80 Core 2
Príslušenstvo pre A4tech Bloody R80 Core 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody R80 Core 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R80 Core 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R80 Core 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody R80 Core 2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií