Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEE magicae SD18

Zobraziť katalóg
AEE magicae SD18
3,7 6 hodnotení
Kamera pre extrémne športy, FullHD 1080p/30 FPS, HD 720p/60 FPS, TFT LCD displej, súčasťou vodotesné puzdro (60 metrov), české menu a ovládanie, časozberné fotografie, slow-motion, sekvenčné fotografie, UltraSharp ostrý objektív
Kód:  CH500b Produktové číslo:  6951043212124

AEE magicae SD18

Profesionálna akčná kamera

Športová akčná kamera AEE MagiCam D18 je tou správnou voľbou pre tých z vás, ktorí majú vysoké nároky a hľadajú kvalitnú akčnú kameru s množstvom zaujímavých funkcií. Napriek vysokej kvalite je kamera SD18 na trhu ponúkaná za veľmi priaznivú cenu dostupnú pre každého.


Pri použití kamery nebudete nijak obmedzení, kamera má všestranné využitie a je vhodná pre všetky športy, či už je to cyklistika, lyžovanie, snowboarding, motocross, bmx, mtb, štvorkolka, poľovníctvo, airsoft/paintball, potápanie, bungee jumping, base jumping, motorka, outdoorové športy, paragliding/parašutizmus, surf/windsurf, wakeboarding, alebo ako kamera na helmu či kamera na bicykel.

Full HD zábery

Kvalitná optika s vynikajúcou svetelnosťou F2.8 a najnovšou generáciou obrazového snímača zaistí tie najkvalitnejšie zábery bez ohľadu na situáciu a prostredie. Už nemusíte mať obavy z naozaj rýchlej akcie či zo zlých svetelných podmienok. Okrem nadštandardnej kvality obrazu FULL HD 1080p a rozlíšenia 1920 x 1080 pixelov na vás čaká široké spektrum profesionálnych funkcií, univerzálnosť a ľahká obsluha. Vynikajúca kvalita obrazu od AEE.

Farebný TFT displej

Prídavný LCD displej je súčasťou základného balenia kamery, nemusíte ho dokupovať zvlášť alebo byť ochudobnení o túto funkciu. Umožní vám mať väčší prehľad o tom, čo natáčate a takisto si skrze neho môžete prezerať vytvorený materiál. Súčasťou displeja sú aj reproduktory, takže nebudete ochudobnení ani o zvukovú zložku videa. Manipulácia s displejom je veľmi jednoduchá a rýchla.

Spomalené zábery v HD

Vďaka možnosti natáčať na vyššiu frekvenciu snímania v HD kvalite môžete nahraný materiál upraviť v softvérovom programe a spomaliť ho. Nepríde o žiadne detaily plné pohybu a rýchlych akcií a budete môcť vytvoriť naozaj profesionálne strhujúce video.

Na suchu aj vo vode

Vysoko kvalitné zábery na pevnine sú samozrejmosťou, súčasťou základnej výbavy v cene kamery je však aj vodotesný kryt (do hĺbky až 60 m), vďaka ktorému môžete ísť s kamerou aj pod vodu. Vďaka vodotesnému krytu sa nemusíte báť, nech už natáčate v akomkoľvek prostredí - vo vlhku, v prachu, zime - MagiCam SD18 sa nezľakne žiadneho nebezpečenstva. S kamerou SD18 teda môžete natáčať vždy a všade a výsledok je vždy rovnaký - skvelá kvalita obrazu.

Kompaktná veľkosť vhodná na cesty

Bežné videokamery zaberajú veľa miesta a bývajú ťažké, to však neplatí o MagiCam SD18. Či už budete vašu športovú kameru používať denne alebo len príležitostne na cesty, určite oceníte jej nízku váhu a malé kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju možno umiestniť naozaj kamkoľvek, napríklad aj do vrecka, a mať ju tak všade so sebou.

Intuitívne ovládanie v češtine

Manipulácia s kamerou je naozaj jednoduchá a ovládanie kamery zvládne každý. Kamera navyše obsahuje aj praktické veci, ako je špeciálne tlačidlo na fotenie. Môžete tak natáčať a v prípade potreby okamžite prepnúť na fotografovanie bez akéhokoľvek zdĺhavého nastavovania. Vďaka kompletne českému menu je ovládanie kamery ešte jednoduchšie a pohodlnejšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Záznam v rozlíšení Full HD 1080p
  • Široký uhol záberu vo FULL HD rozlíšení
  • Slow-motion spomalené zábery 60 FPS v HD rozlíšení
  • Vodotesné odolné puzdro do 60 m
  • UltraSharp ostrý objektív s obrazovým snímačom generácie 2014
  • Funkcia časozbernej fotografie
  • LCD farebný displej vrátane reproduktorov
  • Možnosť využiť kameru ako čiernu skrinku vďaka funkcii nekonečného cyklického natáčania
  • Funkcia otočenia obrazu o 180 °
  • Funkcia sekvenčnej foto 3 sn./s
  • Vynikajúca stabilizácia obrazu a natáčanie aj pri slabom osvetlení
  • Kompletné české menu a ovládanie

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia:
Kamera AEE MagiCam SD18 Displej TFT
TFT LCD Displej
Vodotesné puzdro
Batérie
Fast plugin
Nalepovací držiak
Pútko
USB kábel
Manuál


Technické špecifikácie:

Optika:
UltraSharp sklenená šošovka F2.8
160 °, ultra-širokouhlý FOV (všetky rozlíšenia)

Video:
MOV formát
Až 4x digitálny zoom
Automatická expozícia a biele vyváženie
Časová samospúšť
Funkcia nekonečného nahrávania
Funkcia preklopenia obrazu o 180 °
Možnosť zobraziť dátum v nahrávke
Vysoko kvalitná stabilizácia obrazu

Fotografie:
Rozlíšenie 8MP časová samospúšť
Klasická single fotografia
Sekvenčné fotografie 3 sn./s
Časozberné timelapse fotografie

Audio:
Stereo mikrofóny 48 kHz
Automatické riadenie hlasitosti
Funkcia diktafónu
Čistý záznam zvuku

Ďalšie:
HDMI a mini HDMI konektor
Konektor pre Micro SDHC pamäťovú kartu (až 32GB)
Akčné tlačidlá pre nahrávanie, fotenie a zastavenie
Bohaté príslušenstvo v základnom balení
Možnosť ovládať skrze diaľkový ovládač (nutné dokúpiť)
1/4" statívový závit (zabezpečuje kompatibilitu so širokým spektrom príslušenstva)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEE magicae SD18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE MagiCam SD18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEE SD18 magicae. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEE SD18 magicae. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEE MagiCam SD18.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií