Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEE MagiCam S70

Zobraziť katalóg
AEE MagiCam S70
4,2 6 hodnotení
Kamera na extrémne športy, FullHD 1080p/60 FPS, TFT LCD displej, WiFi, diaľkový ovládač s dosahom 100m, vodotesnosť do 100 metrov, g-senzor, externá batéria, integrovaná WiFi, české menu a ovládanie, časozberné video, super slow-motion, 1500mAh batérie, CMOS EXMOR R sensor, sekvenčné fotografie, UltraSharp ostrý objektív
Kód:  CH500a Produktové číslo:  6951043212117

AEE MagiCam S70

MagiCam S70 od firmy AEE je multifunkčná akčná videokamera. Adrenalínové športy alebo rodinná dovolenka, s MagiCam S70 môžete svoje zážitky prežívať znova a znova. Nezáleží, či ste amatérsky kameraman alebo profesionál - kamera ponúka niečo pre všetkých. Amatéri ocenia jednoduché a intuitívne ovládanie. Profesionáli ocenia zábery tej najvyššej kvality, balíček prémiového príslušenstva a množstvo integrovaných funkcií, ako sú časozberné video, sekvenčné fotografie, G-SENSOR alebo nekonečné nahrávanie.

Vysoká kvalita záberov a 16 MP fotoaparát

Samozrejmosťou je natáčanie vo full HD kvalite, okrem toho si však môžete nastaviť aj uhol záberu: široký, stredný, úzky alebo malý. Spoločne so snímkovou frekvenciou 60 FPS vám to umožní nahrávať aj vysoko akčné a rýchle zábery a to v tej najvyššej kvalite a ostrosti vďaka UltraSharp objektívu a špeciálnemu EXMOR R sensoru. Zábery môžete tiež spomaľovať bez straty kvality a zachytiť tak naozaj všetko, bez ohľadu na rýchlosť - nech je to jazda autom alebo zjazd na lyžiach či iný športový zážitok. Kameru môžete tiež využiť ako plnohodnotný fotoaparát vďaka 16 MP fotografiám vrátane sekvenčných fotografií 10 snímok za sekundu.


Pod vodou

S kamerou MagiCam S70 sa môžete vydať aj k vode alebo napríklad do vody. Súčasťou príslušenstva, ktoré ku kamere dostanete aj vodotesný obal, ktorý je vodotesný do 100 metrov. Puzdro, dostupné už v základnom balení, má samozrejme ten najvyšší štandard kvality - IP68. Plochý dizajn krytu zaistí, že aj pri natáčaní pod vodou zaznamenáte všetko dokonale a bez svetelných lomov a odrazov. Nemusíte sa obávať ani zahmlievania z dôvodu rozdielnej teploty a tlaku, súčasťou balenia sú aj vložky proti zahmlievaniu.
 

Časozberné video

Nová a pokročilá funkcia, ktorá vám umožní vykonávať vec doteraz možnú len zložito komponovať z fotografií či zrýchľovať neprakticky objemné dlhé videá, to všetko zložito a na drahom softvéri. Tomu je pri MagiCam koniec. Časozberné video umožňuje zrýchlene prehrať pomaly sa pohybujúce objekty, napr. pohyb mrakov, západ/východ slnka atď. To všetko bez nutnosti následného strihu a úprav. Stačí kameru namieriť a funkciu zapnúť, a počas krátkej doby budete mať profesionálne časozberné video.

Pre automobilových nadšencov

MagiCam S70 je vhodná aj do automobilu. Vďaka špeciálnej funkcii G-SENSOR odpadá zložíte zapínanie a vypínanie kamery v automobile. Ak ucíti vibrácie zapnutého motora, alebo akýkoľvek pohyb, automaticky sa zapne a začne natáčať. Len čo pohyb prestane, natáčanie sa zastaví. Túto možnosť automatického preklopenia obrazu o 180° podľa polohy kamery.
 

Nahrávanie aj na diaľku

Iste oceníte aj možnosť ovládať vašu kameru z väčšej vzdialenosti. S ovládačom, ktorý je tiež súčasťou základného balenia získate možnosť ovládať akčnú kameru až na vzdialenosť 100 metrov. Tento ovládač vám umožní ako fotenie a natáčanie, tak aj využívať niektoré pokročilé funkcie kamery. Alternatívou ovládania je aj inteligentný telefón alebo tablet so systémom Android/iOS, cez ktoré môžete kameru taktiež ovládať a nastavovať skrze WiFi pripojenia.
 

Všetko potrebné v základnom balení

Pri kúpe získate okrem samostatnej kamery tiež ďalšie príslušenstvo: Základné periférie, ako sú nalepovacie držiaky na upevňovanie kamery, konektor alebo USB kábel, ale tiež vybavenie pokročilé, ktoré sa bežne k nákupu nepridáva. Ide napríklad o TFT LCD displej, ktorý vám umožní lepšie vidieť, čo presne natáčate, diaľkový ovládač či externá batéria, ktorá výrazne predĺži výdrž vašej akčné kamery. Bez tohto príslušenstva nie je možné využiť vašu akčnú kameru na plno. Okrem toho je táto kamera kompatibilná so širokou škálou ďalšieho príslušenstva, ktoré si môžete dokúpiť, a ktoré ešte viac prehĺbi možnosti využitia tejto kamery.

Parametre a špecifikácia:

Optika

UltraSharp sklenená šošovka
snímač Exmor R CMOS
f/2.7 pevné ohnisko
variabilný uhol kamery
ultra-širokouhlý FOV (všetky rozlíšenia)
mimoriadne širokouhlý FOV (1080p)
stredne-širokouhlý FOV (1080p)
malý FOV (1080p)

Video

video kodek: H.264 - MPEG4 AVC/formát: MOV; zvuk WAV
expozícia: automatická, stredová zóna, stredový bod
10x digitálny zoom
automatické vyváženie bielej
ISO a kontrast: rôzne režimy nastavenia, ideálne aj pre zlé svetelné podmienky
Self Timer/samospúšť: meškanie o 5, 10 a 20 sekúnd
špeciálna funkcia: nekonečné nahrávanie, videotimelapse, možnosť preklopenie obrazu o 180°, možnosť automatického preklopenia obrazu o 180° podľa polohy kamery, možnosť pridania dátum do vášho záznamu, diktafón
stabilizácia obrazu na obrovskej úrovni

Fotografie

rozlíšenie 16M (4608 × 3456), 8MP (3200 x 2400), 5MP (2592 x 1944) a 3MP (2048 x 1536)
10x digitálny zoom
režim: Single-Photo, Tripple-burst fotografie (foto 3sn/vteřina) sekvenčné foto 10 sn./s
Self-timer/časovač na fotky: s oneskorením 1, 2, 3, 5, 10, 20 sekúnd

Audio

stereo mikrofóny, 48 kHz, automatické riadenie hlasitosti
vstup na pripojenie externého mikrofónu
čistý záznam zvuku

Batéria:

1500 mAh

výdrž 2,5 h nahrávania

Rozmery:

59 x 43 x 31 mm

Hmotnosť:

85 g

Ostatné

HDMI výstup, mini HDMI kontektory
integrované WiFi, IEEE 802.11n
Pamäťová karta Micro SDHC až 64GB
ovládanie pomocou diaľkového ovládača (dosah 100m, WiFi)
nárazuvzdorné, prachotesné a vodotesné púzdro do 100m
TFT LCD displej s uhlopriečkou 5 cm a externá batéria
špeciálne tlačidlo pre funkcie nahrávania, fotenie a stop
operačná teplota -10° až +50°C; operačná vlhkosť +15 až 85% RJ

Obsah balenia

AEE MagiCam S70
TFT LCD displej
Wifi diaľkové ovládanie s dosahom 100 metrov
Vodotesné púzdro do 100 metrov
Puzdro na kameru a príslušenstvo
Lí-polymérová batéria
Externá prídavná batéria
Krytka na objektív
Pásik na diaľkovom ovládači
Klipsa na diaľkový ovládač
Suchý zips na pripevnenie diaľkového ovládača
Odnímateľné dvierka na použitie bez LCD displeja
Nabíjačka
Case free bracket
Rovný nalepovací držiak
2x Zakrivený nalepovací držiak
Konektor
Fast plug in
Predĺžená skrutka
Vložky proti zahmlievaniu
Dátový kábel USB
Látková taška
Šnúrka na ruku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEE MagiCam S70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE MagiCam S70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEE magicae S70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEE magicae S70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEE MagiCam S70.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií