Airbi DIGIT

Zobraziť katalóg
Airbi DIGIT
Teplomer izbový s vlhkomerom, rozsah merania teploty 0 ° C až +50 ° C, rozmery: 94x37x94mm
Kód:  xxAIRDI000 Produktové číslo:  BI1000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Airbi DIGIT Predaj skončil

Airbi DIGIT

S pomocou digitálneho teplomera s vlhkomerom airba DIGIT máte neustále teplotu a vlhkosť vo svojej domácnosti pod kontrolou. Prístroj airba Digit meria teplotu v rozsahu 0 ° C až +50 ° C a vlhkosť v rozsahu 20-95%. Teplomer má moderný nenápadný dizajn, hodí sa preto do každej miestnosti. Veľký a prehľadný displej rozdelený na dve polovice hore zobrazuje aktuálnu izbovú teplotu, dole nameranú vlhkosť a čas. Ďalšou výhodou digitálneho teplomeru airba je budík s funkciou snooze a pridržaním tlačidla vám prístroj ukáže miesto času aj konkrétny dátum.

Kľúčové vlastnosti teplomera airba DIGIT s izbovým vlhkomerom

  • Meria izbovú teplotu od 0 ° C do 50 ° C
  • Ukazovateľ vlhkosti od 20-95%
  • Veľký prehľadný displej
  • Teplomer airba Digit obsahuje zabudovaný budík
  • Nenápadný jemný dizajn vhodný do všetkých interiérov

Prečo je dôležité v domácnosti používať teplomer airba Digit?

Kontrola vnútornej teploty a vlhkosti má svoje podstatné dôvody. Môžete vďaka nej ľahšie regulovať vnútornú klímu v miestnosti a zároveň ju úsporne a vhodne vykurovať. Odporúča sa udržiavať teplotu okolo 22 ° C, v miestnosti určenej na spánok by teplota mala byť ešte o pár stupňov nižšia. Vlhkosť prostredia, v ktorom trávite väčšinu času, by mala byť 40-60%. Ak by prístroj airba Digit ukazoval hodnoty vyššie, hrozí riziko vzniku plesní, ktoré môžu zapríčiniť rôzne zdravotné problémy. Teplomer s vlhkomerom preto majte na viditeľnom mieste, nech máte teplotu i vlhkosť vašej domácnosti stále pod kontrolou.

Rozmery:
94 × 37 × 94 mm

hmotnosť:
140 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airbi DIGIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airbi DIGIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airbi DIGIT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Airbi DIGIT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií