Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue

Zobraziť katalóg
Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue
4,0 2 hodnotení
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 0.8" výškový reproduktor, 3.5 mm audio výstup, jazyk aplikácie: v angličtine.
Kód:  AME107

Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue

Máte v úmysle svoju inteligentnú domácnosť ovládať pomocou slov? Smart reproduktor Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue za vás vykoná veľa práce, stačí si len povedať. Zvláda prácu s operačným systémom Android a iOS. Všetka bezdrôtová komunikácia beží pomocou 2,4 GHz a 5 GHz pásma WiFi a Bluetooth. Vypočujete si aj hudbu stiahnutú do telefónu. Môžete ho prepojiť s Amazon Alexa. Má integrovaný 3,5 mm audio výstup, je možné teda počúvať hudbu aj cez kábel. Toto inteligentné zariadenie dostalo 0,8" výškový reproduktor. Ovláda sa Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue V angličtine.

Hlasový asistent Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue Screen
Hlasový asistent Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue Vlastnosti/technológia

Kľúčové funkcie hlasového asistenta Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue

  • Hlasový asistent Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue môžete ovládať v jazykoch v angličtine
  • Podporované operačné systémy: Android a iOS
  • Má vstavaný 3,5 mm audio výstup
  • Možnosť prepojenia s Amazon Alexa
  • Ovládajte inteligentnú domácnosť jednoducho hlasom

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Zvuk/audio

Typ reproduktorov
Výškový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze si nastavit jako výchozí řeč němčinu?

Píšete, že je možno propojit s Amazon Alexa, nemohu najít můžete mi prosím poslat odkaz děkuji.

A ještě jedna orázka: Je k prodeji nějaký hlasový asistent Alexa v češtině, která zvládne stejné funkce jako Apple homepod mini? Přijímání hovorů z iPhonu, personalizované návrhy poslechu hudby, pouštění hudby, hledání textu, umělce i alba, poslech rádií, streamování obsahu ze služeb třetích stran, převod jednotek, sjednávání schůzek, informace o vaší poloze s informacemi o dopravní situaci, vyhledávání zařízení, psaní zpráv, ovládání světla, termostatů apod. Děkuji

Dobrý den umí asistent Alexa i věci jako asisten Apple Homepod mini: Přijímání hovorů z iPhonu, personalizované návrhy poslechu hudby, pouštění hudby, hledání textu, umělce i alba, poslech rádií, streamování obsahu ze služeb třetích stran, převod jednotek, sjednávání schůzek, informace o vaší poloze s informacemi o dopravní situaci, vyhledávání zařízení, psaní zpráv, ovládání světla, termostatů apod. A ještě jeden dotaz, proč tyto asistenty, když se dá ovládat přes mobil?

Diskusia a poradňa k Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue
Príslušenstvo pre Amazon Echo 4. generácie Twilight Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo 4.generace Twilight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo 4. Generation Twilight Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo 4. Generation Twilight Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo 4. generáció Twilight Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií