PET AP+ plus nový vizuál

Amazon Echo Input Black

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Input Black
1,0 1 hodnotení
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 4, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  AME1118e

Amazon Echo Input Black

Predstavujeme vám smart domáceho asistenta Amazon Echo Input. Vďaka tomuto inteligentnému asistentovi si budete môcť prostredníctvom umelej inteligencie Alexa a hlasových príkazov prehrávať hudbu, ovládať prístroje smart domácnosti, telefonovať, čítať audioknihy a mnoho ďalšieho. Tiež si budete môcť vychutnať streamovanú hudbu skrze Amazon Music, Spotify, Pandora, SiriusXM a ďalšie podobné služby. Echo Input vyžaduje externý reproduktor, ktorý pripojíte pomocou 3,5 mm audio kábla alebo Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti hlasového asistenta Amazon Echo Input, Black

  • Smart domáci asistent Amazon Echo Input v čiernom vyhotovení
  • Hlasová asistentka s umelou inteligenciou Alexa
  • Alexa má viac ako 50 000 zručností a stále pribúdajú
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz
  • Bluetooth a 3,5 mm audio jack
  • Ovládanie pomocou hlasových príkazov
  • Jednoduché nastavenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Intuitívne ovládanie
  • Zariadenie vyžaduje externý reproduktor

Alexa – viac ako 50 000 funkcií a príkazov

Navyše Alexa je stále inteligentnejšia a pridáva nové funkcie – teraz sleduje vaše denné aktivity, umožňuje hrať hry a ďalšie. Celkom zvláda viac ako 50 000 funkcií a príkazov. Okrem toho ponuka sa stále rozširuje a aktualizuje, ponuku funkcií nájdete v aplikácii Alexa. S Amazon Echo Input môžete umelú inteligenciu dostať úplne do každej miestnosti vo vašej domácnosti.

Hlasová asistentka Alexa plní vaše želania

Pomocou Amazon Echo Input a umelej inteligencie Alexa si môžete zjednodušiť každodenný život – nastavte si budík, upozornenia, vytvárajte nové položky v kalendári a rôzne pripomenutia. Jednoduchými príkazmi tiež zistíte aktuálnu predpoveď či správy. Možnosti Alexy sú takmer nekonečné a splní každé vaše želanie.

Rozmery:
80 × 13,8 mm

Hmotnosť:
78 g


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
4 Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, pokud budu pouštět hudbu z mobilu ručně přes Spotify, bude hrat hudba? nebo to funguje jen jako hlasové zadávání muziky? diky

Dobrý den, když spáruji bezdrátově s televizí, bude využívat jako zvukový výstup domácí kino které je k tv připojeno pomocí HDMI(ARC)?

Diskusia a poradňa k Amazon Echo Input Black
Príslušenstvo pre Amazon Echo Input Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Input Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Input Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Input Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo Input Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií