AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazon Echo Plus čierny

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Plus čierny
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 ghz, 5 ghz, 2.4 ghz a 5 ghz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 2.5" basový reproduktor a 0.8" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 7, podpora spotify a 3.5 mm audio výstup, jazyk aplikácie: angličtina a nemčina
Kód:  MD050c310 Stránky výrobcu

Amazon Echo Plus čierny

Centrálna jednotka Amazon Echo Plus v čiernej farbe je ideálne riešenie pre vašu inteligentnú domácnosť. Ide o kvalitný 360° hands free reproduktor s rozbočovačom pre ďalšie zariadenia. Komunikácia s reproduktorom prebieha skrz protokol Alexa, takže môžete ľahko prehrávať hudbu, klásť otázky, volať, získavať rôzne informácie, sledovať správy a športové výsledky, predpoveď počasia a ďalšie. Stačí sa opýtať Alexy. Alexa je uložená v cloude, takže sa jej funkcie neustále automaticky rozširujú a aktualizujú. Samozrejmosťou je kompatibilita so službami Amazon Music, Spotify, Pandora a ďalšími. 

Kľúčové vlastnosti čiernej centrálnej jednotky Amazon Echo Plus

  • Kvalitný 360° reproduktor
  • Amazon Echo Plus disponuje rozbočovačom na ovládanie inteligentnej domácnosti
  • Komunikácia so zariadením pomocou protokolu Alexa
  • Množstvo pokročilých funkcií
  • Kvalitný mikrofón pre bezproblémovú komunikáciu
  • Jednoduché hlasové ovládanie centrálnej jednotky

Ideálne odštartovanie vášho inteligentného domova

Vďaka zabudovanému rozbočovaču je veľmi jednoduché prepojiť Amazon Echo Plus s ďalšími inteligentnými zariadeniami vo vašej domácnosti. O nájdenie týchto zariadení a ich následné prepojenie sa za vás postará Alexa. Zhasnite jednoducho lampu po tom, čo si ľahnete do postele alebo zapnite kávovar bez jediného pohybu. Možné je aj v každej miestnosti prehrávať odlišnú hudbu alebo jednotlivé reproduktory synchronizovať. 

Vysoká kvalita zvuku

Amazon Echo Plus disponuje kvalitným 360° reproduktorom, ktorý pohodlne ozvučí celú miestnosť. Samozrejmosťou sú presné výšky a hlboké basy, aby ste si vychutnali svoju obľúbenú muziku v čo najlepšej kvalite. Vďaka siedmim kvalitným mikrofónom, ktoré potláčajú šum a využívajú technológiu vytvárania lúčov, budete môcť pohodlne vybavovať svoje telefónne hovory, a to aj pri zvýšenom okolitom hluku. 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
7 Hotovo!
Typ reproduktorov
Basový, Výškový Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den kedy budete mat v ponuke Echo plus 2. gen v novom prevedeni? Odkaz do neznáma Dakujem Marek

Diskusia a poradňa k Amazon Echo Plus čierny
Príslušenstvo pre Amazon Echo Plus čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Plus černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Plus Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Plus Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo Plus fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií