Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Amazon Echo Studio

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Studio
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 1, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  AME1024

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo Studio


Inteligentný reproduktor pre milovníkov hudby

Milujete hudbu? Milujete vysoko kvalitný priestorový zvuk? V tom prípade budete milovať aj Echo Studio – ďalší smart reproduktor z dielne Amazonu. Stačí požiadať Alex, aby vám prehrala vašu obľúbenú skladbu a vychutnať si dokonalý priestorový zvuk v podaní Echo Studio. A to samozrejme nie je všetko.


Dokonalý zvuk

Amazon Echo Studio má celkom päť strategicky rozmiestnených reproduktorov, ktoré vyplnia celú miestnosť pôsobivým zvukom. Navyše vďaka technológii Dolby Atmos si budete môcť dopriať viacrozmerný zvukový zážitok s neuveriteľnou čistotou a hĺbkou. Samozrejmosťou je kompatibilita s celým radom hudobných aplikácií – Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora, Tidal a ďalšie.


Kľúčové vlastnosti hlasového asistenta Amazon Echo Studio

  • Špičkový výkon 330 W/24bit DAC/Šírka pásma 100 kHz
  • Pôsobivý zvuk – päť reproduktorov produkuje silné basy, dynamické stredné pásmo a ostré výšky
  • Technológia Dolby Atmos pridáva priestor, čistotu a hĺbku
  • Reproduktory: 1× 1" výškový, 3× 2" stredný a 1× 5,25" basový
  • Jednoduché nastavenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Rozmery: 206 × 175 × 175 mm
  • Kombinácia výstupu 3,5 mm jack/mini Toslink
  • Tlačidlo na vypnutie mikrofónu
  • Integrovaný domáci rozbočovač Zigbee


Echo Studio sa prispôsobí

Echo Studio automaticky analyzuje akustiku vašej miestnosti a nepretržite upravuje zvukové filtre počas prehrávania hudby, aby optimalizoval zvukový výstup. Môžete sa teda spoľahnúť na to, že nech umiestnite reproduktor kamkoľvek, tak na kvalite zvuku to rozhodne nepocítite.


Ovládajte celú domácnosť

Pomocou Amazon Echo Studio a inteligentnej asistentky Alexa si môžete zjednodušiť každodenný život – nastavte si budík, upozornenia, vytvárajte nové položky v kalendári a rôzne pripomenutia. Hlasovými príkazmi tiež zistíte aktuálnu predpoveď či správy. Okrem toho je kompatibilný s rôznymi SmartHome zariadeniami. Možnosti Alexy sú takmer neobmedzené a splnia každé vaše želanie.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Hotovo!
Protokol
ZigBee Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Hotovo!
Protokol
ZigBee Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
Hlasový asistent Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!
Distribúcia
EU Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
1 Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetci hlasoví asistenti Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na tento produkt se "těšíte" už půl roku máte alespoň nějaké nové informace o naskladnění produktu nebo budeme koukat na "těšíme se" další rok a půl než konečně přiznáte že tento produkt vlastně prodávat nechcete? Z vaší strany je toto považuji za neférové jednání. Neřekl bych ani slovo, kdyby byl alespoň po 3 měsících alespoň nějaký update, jakékoliv info aby člověk nečekal a v klidu si to koupil jinde.

Dobrý den, kdy očekáváte, ze bude produkt naskaldnen?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možnost toto zařízení bezdrátově připojit ke stolnímu pc a využívat jej jako reproduktory?

Htěl bych se zeptat, kdy bude dostupný v Česku? Vzhedem k tomu, že je na Německém amazonu vyprodán až do 7.Ledna předpokládám že to v nejbližších měsících nebude.

Diskusia a poradňa k Amazon Echo Studio
Príslušenstvo pre Amazon Echo Studio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Studio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Studio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Studio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo Studio.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií