Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Amazon Tap

Zobraziť katalóg
Amazon Tap
Hlasový asistent – Amazon Alexa, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, 3.5mm stereo audio výstup, slúži na ovládanie vašej inteligentnej domácnosti a prehrávanie hudby, podpora Spotify
Kód:  MD050c3039 Stránky výrobcu

Amazon Tap

Amazon Tap je šikovný reproduktor s hlasovým ovládaním, ktorý vďaka vlastnej batérii môžete vziať kamkoľvek so sebou. Ide o hlasovo ovládateľný reproduktor s umelou inteligenciou Alexa, ktorej sa môžete na čokoľvek opýtať, požiadať ju, nech vás spojí s vaším priateľom, nech pustí hudbu, nech vám čokoľvek pripomenie alebo nastaví budík, a oveľa viac. Vďaka všestrannej reprodukcii zvuku Dolby dokonale počujete, nech už stojíte z akejkoľvek strany. Alexa sa neustále zlepšuje, čím viac na ňu budete hovoriť, tým viac sa prispôsobí na váš hlas, slovník a osobné preferencie.

Kľúčové vlastnosti inteligentného reproduktora Amazon Tap

  • Hlasovo ovládateľný reproduktor
  • Umelá inteligencia Alexa
  • Kompatibilný s viac ako 6 000 zariadeniami
  • Získavajte informácie a ovládajte domácnosť hlasovými povelmi
  • Pripojenie cez Bluetooth a WiFi
  • Kvalitný zvuk Dolby s 360° reprodukciou
  • Akumulátor až na 9 hodín hudby alebo 8 hodín handsfree
  • Priložená nabíjacia kolíska pre bezproblémové dobíjanie

Volajte rodine a ovládajte domácnosť pomocou vášho hlasu

Máte plné ruky práce v kuchyni, ale potrebujete zavolať manželovi, nech nezabudne kúpiť víno? So zariadením Amazon Tap stačí len povedať „Alexa, zavolaj Jánovi“ a s manželom vás ihneď spojí. Dokonca môžete Alex požiadať, nech vám zaistí Uber. Všetko, čo musíte urobiť, je len požiadať Alex. Amazon Tap tiež umožňuje ovládanie inteligentných zariadení a spolupracuje s mnohými firmami napr. WeMo, Philips Hue, SmartThings atď. Môžete tak ovládať termostat, vypínať svetlá, TV a ostatné inteligentné zariadenia.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!

Zvuk/audio

Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amazon Tap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Tap. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Tap. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Tap. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Tap.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií