Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white

Zobraziť katalóg
Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white
2,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, 20-20000Hz, náušníky 40mm, micro USB, jack 3.5mm, výdrž až 10hod
Kód:  MK056c Produktové číslo:  APPHSBT01W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white Predaj skončil

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white

Užite si slobodu počúvania s týmito bezdrôtovými slúchadlami od approx. Pomocou bluetooth je možné pripojiť k vášmu šikovnému telefónu, tabletu, notebooku aj ďalším zariadeniam. Disponujú tlačidlami pre prijímanie hovorov i prepínaním hudby. Ich ľahká váha a originálny dizajn vás uchváti. Výdrž je až 10 hodín a idú dobiť aj cez microUSB port, tj. Treba cez vašu POWERBANK.

Päť dôvodov ku kúpe

  • Bezdrôtové (Bluetooth)
  • Výdrž až 10 hodín
  • multifunkčné tlačidlá
  • biela farba
  • možnosť skladania

perfektné počúvanie

    Vďaka bezdrôtovému systému už nebudete musieť riešiť, čo sa zamotanými drôtom. Elegantná biela farba a perfektný dizajn oslní aj vaše kamarátmi. Slúchadlá obopínajú uši a sú veľmi príjemná, nič tak nebude brániť vášmu komfortnému počúvania. Multifunkčnými tlačidlami môžete prijímať hovor, preskakovať pesničky, zosilňovať hlasitosť atp. Oceníte aj možnosť zložiť slúchadlá do praktickejšieho tvaru.

    skvelé parametre

      Bluetooth dosahuje až do vzdialenosti desiatich metrov, nemusíte sa tak báť, že by vám hudba zrazu prestala hrať. S výdržou až 10 hodín sa vám nestane, aby sa vám slúchadlá cez deň vybili. Ak snáď áno, stačí ich jednoducho nabiť v powerbance alebo nabíjačke.Pomocou 3,5mm jacku slúchadlá ľahko pripojíte ku všetkým zariadeniam, ktoré nemajú bluetooth.Môžete tiež nahrávať zvuk pomocou vstavaného mikrofónu.

      Parametre a špecifikácia

      Farba
      Biela Hotovo!

      Farba

      Farba
      Biela Hotovo!

      Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

      Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se sluchátka dají připojit k TV případně jak? Předem Děkuji. Aleš

      Diskusia a poradňa k Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white
      Príslušenstvo pre Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 01 White Street. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 01 White Street. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kb Bluetooth 3.0 Headset 01 White Street.
      P-DC1-WEB19
      Zavoláme Vám a odborne poradime
      +421 2 5710 1800
      Otázka na objednávku
      Otázka na tovar
      Prosím, zadajte svoj telefón:
      Zavolajte mi
      Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
      Viac informácií Menej informácií