PET AlzaBoxy Q1

Ariete 4133

Zobraziť katalóg
Ariete 4133
Parný čistič ručné, 900W, hliníkový bojler, 3.5 barov tlak, indikátor zapnutia, objem 250ml, dĺžka kábla 5m
Kód:  ARIPC002 Produktové číslo:  ART 4133 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ariete 4133

Parný čistič Ariete Vapor Jet je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Okrem kompaktnosti je veľmi výhodný aj širokým výberom príslušenstva, vďaka ktorému perfektne vyčistíte rôzne druhy povrchov. S týmto presvedčivým multifunkčným zariadením s vhodným príslušenstvom budete mať svoju domácnosť zaručene pod kontrolou - jednoducho, pohodlne, rýchlo a môžete pracovať aj bez chémie.

Kľúčové vlastnosti

  • mobilné parný čistič
  • vysoký výkon
  • bohaté príslušenstvo
  • aj bez použitia chémie
  • všetky druhy povrchov

Výkon a príslušenstvo

Všestranný parný čistič pracuje s príkonom 900 W, pričom vypúšťa paru silou 3,5 bar. Počas 2-3 minút čistič pripraví paru na aktívne používanie. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo, ktoré umožňuje presné čistenie okien, škár a ťažko dostupných miest. Môžete využiť aj zásobník na čistiaci prostriedok. Množstvo pary môžete regulovať podľa potreby. Zapnutie čističa signalizuje kontrolka. Bezpečnosť použitia zaisťuje bezpečnostný zámok na tlačidle pary a bezpečnostný uzáver na ochranu pred náhodným kontaktom s parou.

Príslušenstvo:
Nadstavec na tkaniny, zahnutá tryska, rovná tryska, ohybná hadica, okrúhla kefka, stierka na čistenie okien, lievik, odmerka, utierka

Dĺžka kábla:
3 m

Kapacita:
250 ml

Pre rôzne povrchy

Pomocou prirodzenej sily pary parný čistič Ariete čistí všetky povrchy v domácnosti a tak zaisťuje maximálnu hygienu aj bez použitia chemických čistiacich prostriedkov.Je možné použiť na všetky druhy povrchov: dlažbu, žalúzie, radiátory, sprcha.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
900 W Hotovo!
Objem nádoby
0,25 l Hotovo!
Tlak pary
3,5 bar Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
900 W Hotovo!
Objem nádoby
0,25 l Hotovo!
Tlak pary
3,5 bar Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ariete 4133 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4133. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4133. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4133. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 4133.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií