MS hokej Aplikace

Ariete 979/04

Zobraziť katalóg
Ariete 979/04
Mini rúra – objem 18l, výkon 1380W, mriežka z antikorovej ocele, hliníková tácka, 3 pozície varenia, časovač 60min, vyklenutá zadná časť (pre prípravu pizze), dvojité sklo, kontrolka pripravenosti teploty, zelená farba
Kód:  ARIEE904 Produktové číslo:  979/04 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ariete 979/04

Hľadáte skladnú a zároveň výkonnú rúru, ktorá vám poslúži rovnako dobre ako klasická rúra a navyše ju môžete ľahko kamkoľvek premiestniť? Taliansky výrobca Ariete vám takúto požiadavku splní. Štýlová, voľne stojaca mini rúra Ariete 979/04 je vhodná do domácností s obmedzeným priestorom alebo napríklad na chatu či chalupu. Ariete na prvý pohľad upúta príjemným vintage dizajnom v zeleno-bielej kombinácii a do vašej kuchyne tak vnesie kúsok nápaditej originality. Sympaticky zaoblené tvary a okrúhle ovládacie gombíky rúry evokujú retro atmosféru amerických bistier a doslova si hovoria o prípravu nejakého výborného domáceho pokrmu.

Kľúčové vlastnosti mini rúry Ariete 979/04

  • Voľne stojaca mini rúra Ariete pre menšie domácnosti
  • Elegantný vintage vzhľad
  • Jednoduché ovládanie pomocou otočných gombíkov
  • Tri pozície pečenia na prípravu rôznych pokrmov
  • Horný i spodný ohrev
  • Časovač na 60 minút
  • Kontrolka teploty
  • Dvierka rúry Ariete 979 z dvojitého odolného skla
  • Vyklenutá zadná časť rúry Ariete ideálna na prípravu domácej pizze

Inteligentné riešenie za rozumné peniaze

Výrobca Ariete je jasným príkladom toho, že ani v malej domácnosti sa nemusíte vzdať užitočných pomocníkov. Mini rúra je s výkonom 1 380 W a objemom 18 litrov vhodná na prípravu všetkých druhov pokrmov od pečenie mäsa, rýb, koláčov až po domáci chlieb alebo pizzu. Vnútro rúry je vyrobené z kvalitného antikorového materiálu. Vďaka odolnému dvojitému sklu, ktorým sú osadené dvierka rúry, si udržuje rúra Ariete stabilnú teplotu. Pri pečení si potom môžete vybrať jednu z troch dostupných pozícií a pomocou otočných gombíkov ľahko nastaviť typ ohrevu a teplotu až na 230 °C. Na dostatočné vyhriatie rúry na požadovanú teplotu vás upozorní praktická svetelná kontrolka.

Výborná domáca pizza vďaka Ariete

Vytvorte si v kuchyni malý kúsok Talianska a prekvapte svojich blízkych nefalšovanou domácou pizzou z čerstvých surovín. Rúra Ariete 979 je na prípravu pizze priamo stvorená. Má špeciálne vyklenutú zadnú časť tak, aby sa vám do nej celá pizza krásne zmestila. Pečenie vám uľahčí tiež časovač, ktorý možno nastaviť až na 60 minút. Súčasťou príslušenstva rúry Ariete je aj mriežka z antikorovej ocele a hliníková tácka.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Výška
24,5 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Hĺbka
47,5 cm Hotovo!
Typ
Teplovzdušná, Na pizzu Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Rozmery

Výška
24,5 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Hĺbka
47,5 cm Hotovo!

Typ

Typ
Teplovzdušná, Na pizzu Hotovo!

Vlastnosti

Objem
18 l Hotovo!
Príkon
1 380 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Termostat, Časovač Hotovo!
Programy rúry
Horný ohrev, Spodný ohrev Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ariete 979/04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 979/04. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 979/04. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 979/04. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 979/04.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií