Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dětské plenky

Čo je separačná plienka

Separačná plienka je oddeľovacia vložka, ktorá umožňuje jednoducho a hygienicky odstrániť z plienky stolicu. Jej úlohou je zachytiť najväčšie nečistoty a izolovať pokožku dieťaťa od vlhkosti. Táto tenká plienka sa umiestňuje medzi klasickú štvorcovú plienku a zadoček bábätka.

Čo je vkladacia plienka

Vkladacie plienky sú vložky do plienok. Zvyšujú savosť látkovej plienky a sú praktickým doplnkom k nohavičkovým plienkam. Majú obdĺžnikový tvar a sú menšie, ako klasické látkové plienky. Vyrábajú sa z najrôznejších materiálov (fleece, flanel, froté a ďalšie). Väčšina značiek vyrába vkládacie plienky z rovnakého materiálu ako klasické štvorcové plienky.

Látkovanie

Pojem látkovanie používajú priaznivci látkových plienok. Látkovať znamená používať na prebaľovanie dieťaťa látkové plienky.

Plienky 2 v 1

Plienky 2 v 1 sú látkové plienky, ktoré majú okrem sacej vrstvy aj vrstvu nepriepustnú. Napríklad plienky All in One (AIO). Okrem plienok pre bežné denné používanie sú látkové plienky 2 v 1 dostupné aj ako plienky do vody.

Čo sú AIO plienky

AIO (All-In-One, čiže všetko v jednom) sú látkové plienky spájajúce saciu a nepriepustnú časť. Vzhľadom aj jednoduchým spôsobom používania pripomínajú jednorazové plienky, ale nevyhadzujú sa do koša, po použití sa jednoducho vyperú. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, ale najčastejšie z funkčného polyesteru alebo z bambusu.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií