PET AD homeoffice

Akcie a zľavy

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MBG_90_Philips.jpg

Otestujte vlasové prístroje Philips a doprajte svojej hrive profesionálnu starostlivosť

Spoločnosť Philips prichádza s akciou, v ktorej si môžete nezáväzne vyskúšať rôzne druhy spotrebičov na úpravu vlasov. Na otestovanie máte 90 dennú lehotu, čo je dostatok času na to zistiť, že výrobky Philips dosahujú profesionálnu úroveň kaderníckych salónov, a že vašim vlasom doprajú tú najlepšiu starostlivosť. Prinášame bližšie informácie o tejto výhodnej akcii.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/6793d297-96da-4a89-b4d6-bcffe2922cfe.jpg

Jesenné zľavy na kompaktné fotoaparáty Canon a Nikon

16.11.2018 -  Prišla tá časť roka, ktorú niektorí neznášajú a niektorí milujú. Máme tu jeseň a rovnako ako padá lístie zo stromov, padajú aj ceny kompaktných fotoaparátov Canon a Nikon. Pozrite sa na našu ponuku a vyberte si nového parťáka.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a69758d2-3d9c-475d-905d-ead4ed59910a.jpg

Tipy na fotografovanie jesene

Keď sa v údoliach začne objavovať ranná hmla a lístie sa sfarbí do tmavočerveno-oranžovej farby, je čas vyraziť s fotoaparátom do prírody. V našom článku sa s vami podelíme o to, ako toto nádherné obdobie zvečniť – radami, ako vyzrieť na rannú hmlu počnúc, vhodnou technikou a námetmi s jesennou tematikou končiac.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/83ffbc8c-d75f-4b25-a23f-1e46cfe92713.jpg

Samsung výpredaj: Telefóny za babku na konci októbra

Zháňate nový mobil, možno ako vianočný darček? Potom je koniec októbra ideálny čas, kedy ho zohnať, prebieha totiž výhodný výpredaj zariadení Samsung. Vo výraznej zľave sú ako modely strednej triedy, tak vlajkové lode. Pozrite sa na celú ponuku.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dell-wot-promo-nahled-m.jpg

Dell vás vtiahne do boja vo World of Tanks!

Kúpte si nový herný stroj od Dellu a zúčastnite sa epických tankových bitiek vo World of Tanks. K notebookom Dell Alienware, Inspiron Gaming a desktopom Inspiron a XPS dostanete vďaka Game Invitation Codu a Bonus Codu extra menu, vozidlá a ďalšie bonusy. Zažite veľkú tankovú bitku aj vy!
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/darky-s-mio-logo.jpg

Darčeky s Mio: Získajte inteligentné hodinky alebo fitness náramok zadarmo

Poriadna GPS navigácia a záznamová kamera do auta sú dnes už takmer povinnou výbavou každého vodiča. Neprehliadnite preto akciu spoločnosti MIO. K vybraným GPS navigáciám a kamerám do auta MIO teraz získate hodnotný darček. Chcete vedieť viac?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/star-wars-bf2-intel-nahled.jpg

K procesoru Intel teraz získate hry zadarmo

V súčasnosti je najvýkonnejším hernom procesorom spoločnosti Intel Intel Core i7-8700K. Ak ste doteraz váhali nad kúpou, možno vám s rozhodnutím pomôže práve prebiehajúca akcia. Pri kúpe tohto procesora totiž získate krabicovú kópiu najnovšej hry zo ságy Star Wars zadarmo spolu s balíčkom hier Final Fantasy XV a Warhammer: Vermintide II. Aké sú podmienky akcie?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií