AD homeoffice AD homeoffice

Recenze

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nestle-naturnes-bio-test-recenze.jpg

Testované mamičkami: Mäsozeleninové príkrmy Nestlé NaturNes BIO

Naše mamičky a ich malé ratolesti dostali na vyskúšanie nové mäsovozeleninové príkrmy radu NaturNes v BIO kvalite od Nestlé. Potraviny do pohárov sú z kvalitných surovín z ekologického poľnohospodárstva, neobsahujú pridané arómy, farbivá ani žiadne zahusťovadlá. Čo na ne povedia naši malí stravníci? Viac sa dozviete v našej recenzii. 
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/primeros-logo-001-810x540.jpg

Vyskúšali sme pre vás: kondómy PRIMEROS v novom štýle

Keď som v obchode zazrela nové krabičky kondómov Primeros, priamo ma uchvátilo ich nové dizajnové spracovanie a tiež široká ponuka rôznych druhov. Pri milovaní s partnerom radi experimentujeme a skúšame nové veci, a tak som neodolala a od každej krabičky vzala po kuse. Zvedavosť na seba nenechala dlho čakať a o výsledky sa radi podelíme s našimi čitateľmi.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/avionaut-pixel-uvod.jpg

Autosedačka Avionaut Pixel 2019 (RECENZIA)

Značka Avionaut prináša na slovenský trh hneď niekoľko modelov autosedačiek, model Aerofix pre staršie deti sme pre vás už testovali, teraz sme sa pozreli na zúbok modelu pre deti od narodenia. Každý vek si žiada iné potreby, a to aj v prípade autosedačiek. Čo teda potrebuje novonarodené bábätko a jeho mamička či otecko pri jeho prevážaní?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/avionaut-aerofix-uvodni-foto.jpg

Autosedačka Avionaut Aerofix 2019 (RECENZIA)

Autosedačka Aerofix je určená pre deti medzi 9 až 18 kilogramami, v čom sa pohybujú obaja moji chlapci, takže ju testovali obaja, aj keď starší syn už je pri limite, čo sa týka výšky. Okrem pohodlia je pre mňa zásadná tiež bezpečnosť, ktorú som pre vás síce netestovala, avšak sa môžem spoľahnúť na striktné normy švédskeho skúšobného ústavu VTI, kde autosedačka úspešne prešla prísnym Testom PLUS.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alzaeco-praci-prostredky-nahledovy.jpg

Vyskúšali sme pre vás: ekologické pracie prostriedky AlzaEco

Niekoľko testerov otestovalo nové ekologické pracie prostriedky a aviváže AlzaEco. Ako obstáli v ostrom testovaní niekoľkých testerov? Dokážu tieto eko pracie prostriedky konkurovať bežným chemickým? Aká je ich pracia sila, vôňa, rozpustnosť a ďalšie dôležité vlastnosti? Odpovedia vám na to skúsenosti našich recenzentov.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beba-comfort-3.jpg

Testované mamičkami: umelé mlieko BEBA OPTIPRO COMFORT

Výber umelého mlieka môže byť niekedy behom na dlhú trať. Ani mamičky, ktoré pre vás spísali túto recenziu, neboli s existujúcimi mliekami spokojné. Ako u nich obstálo umelé mlieko BEBA COMFORT?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hugo_boss-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pánska toaletná voda HUGO BOSS Boss No. 6 Bottled

Toaletná voda pre mužov HUGO BOSS Boss No. 6 Bottled je určená pre súčasných moderných mužov, ktorí radi podčiarknu svoju osobitosť zaujímavou vôňou. Ako na nás táto luxusná pánska vôňa zapôsobila a ako sa k nej vyjadrili samotní muži?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-cf5820f0-power-straight.jpg

Žehliaca kefa Rowenta CF5820F0 Power Straight (RECENZIA)

Žehliaca kefa Rowenta CF5820F0 Power Straight je špeciálna kefa na vlasy, ktorej úlohou je skrotiť divoké a nepoddajné vlny. Mala by vykúzliť dokonale hladký účes bohatý na objem, vďaka ktorému získate nový vzhľad. Generátor iónov navyše zabezpečí lesk a hebkosť vašich vlasov. Ako sa s prístrojom pracuje a naozaj s ním možno jednoducho vytvoriť rovné vlasy z vlnitých či kučeravých? Otestovali sme pre vás hneď dvakrát!
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epilator-beurer-ipl8500-nahled.jpg

Epilátor Beurer IPL 8500 Velvet Skin Pro (RECENZIA) – Účinná depilácia z pohodlia domova!

Ako účinná je IPL epilácia? Tentokrát sme v našej recenzii podrobili skúške IPL epilátor Beurer IPL 8500 Velvet Skin Pro. Po dvoch mesiacoch dôkladného testovania prinášame fotodokumentované výsledky. Ako epilátor BEU-IPL8500 obstál?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/perwoll-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: prací gél PERWOLL Care & Refresh

PERWOLL Care & Refresh 2 l (33 dávok) som si kúpila, pretože som potrebovala univerzálny prací prostriedok na všetky tkaniny, pretože často periem zmes bielizne a farieb kvôli úspore času. V obchode som narazila na novinku od PERWOLL Care & Refresh 2 l, ktorá je vhodná na pranie zmiešaných textílií. Ako obstála v teste?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií