Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Práčky

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-watercontrol-system-slovnik-nahled.jpg

Systém Watercontrol (WCS)

Systém ochrany pred vodou Watercontrol (WCS) monitoruje s pomocou snímača vodnej hladiny prítok vody. Ak by nedošlo k načerpaniu bežného množstva vody, prívodný ventil v zariadení sa uzavrie. V prípade úniku vody vo vnútri prístroja sa uzavrie vnútorný prívodný ventil a voda sa začne odčerpávať. Únik vody odhalí plavákový spínač v pracej vani. Celý systém ochrany sa skladá z: prívodnej hadice, elektroniky a ochrany pred vytečením a vyplavením a z vypúšťacej hadice.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kosile-singlewash-miele-nahled.jpg

SingleWash

Ide o doplnok ku klasickým pracím programom, ktorý umožňuje vyprať až 1 kg bielizne. Zvládne to rýchlo a ekologicky. Práčka Miele si automaticky prispôsobí dĺžku programu, spotrebu vody a energie. Extra funkciu SingleWash možno zvoliť pri väčšine pracích programov – detailný prehľad programov a funkcií nájdete v návode. Výrobca odporúča používať v skrátenom programe tekuté pracie prostriedky s upraveným dávkovaním. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov sa odporúča dávkovať maximálne 50 % uvedenej hodnoty pre polovičnú náplň bubna.

Vodotesný systém WPS

Systém WPS, nachádzajúci sa v práčkach Miele, slúži na to, aby voda nevytiekla von z práčky. Priamo na kohútiku sa nachádza dvojitá magnetická prepážka. Pokiaľ dôjde k poruche na prvej, druhá sa automaticky uzavrie. Dvojitá je aj prítoková hadica. Systém je navyše vybavený inteligentnými senzormi, ktoré v prípade poškodenia vnútornej časti hadičky okamžite zastavia prítok vody.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-na-skvrny-od-vina-miele-pracky.jpg

Funkcia Škvrny

Môžete si vybrať až 3 rôzne druhy škvŕn: Prístroj upraví prací program a na displeji zobrazí rôzne tipy.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/capdosing-miele-nahled.jpg

CapDosing

CapDosing je rad preddávkovaných kapsúl s pracím prostriedkom Miele. Slúžia na vypranie špeciálnych materiálov a zároveň aj na uľahčenie vašej práce. Kapsuly sa totiž automaticky uvoľnia do práčky v ten pravý čas a vy sa nemusíte o nič starať. Na výber máte zo 6 špeciálnych pracích prostriedkov  (Šport, Páperie, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregnácia) a z 3 aviváží (Aqua, Nature, Cocoon). K dispozícii sú aj kapsuly Booster, slúžiace na odstránenie odolných škvŕn.

Parné pranie

Parné pranie je technológia, ktorá pomocou pary prirodzene uvoľňuje vlákna oblečenia a tým umožní praciemu prášku preniknúť do hĺbky a odstrániť aj veľmi odolné škvrny. Zaručuje aj lepšie odstránenie zvyškov prášku.

Posistop

Funkciu Posistop nájdete pri práčkach plenených vrchom. Dokáže zastaviť bubon plniacim otvorom hore tak, aby ste mohli po skončení prania ihneď práčku otvoriť a ľahko bielizeň vybrať.

Parné programy

Parné programy sa používajú na osvieženie jemných kusov bielizne, na odstránenie pokrčenia a elimináciu pachov a alergénov. Všetko sa deje zásluhou parného generátora, ktorý mení vodu bežnej teploty na paru. Tá prirodzene uvoľňuje vlákna, našuchorí ich a uvoľňuje drobné záhyby. Preto prací prostriedok preniká až do hĺbky a môže odstraňovať aj odolné škvrny, nepríjemné pachy a zvyšky pracieho prášku. Bielizeň je po 20 minútach v parnej práčke uhladenejšia a mäkšia ako pri použití bežných programov.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ivertorovy-motor-pracka-2-2-nahled.jpg

Invertorový motor

Invertorový motor je spoľahlivejší a odolnejší ako klasický motor využívajúci uhlíky, ktoré sa časom opotrebovávajú a spôsobujú trenie a iskrenie. Invertorový motor funguje na princípe elektronického riadenia otáčok, ktoré znižuje vibrácie a opotrebovanie a poskytuje vyšší výkon pri nižšej hladine hluku. Výrobcovia na invertorový motor bežne poskytujú 10-ročnú záruku.

Ručný program

Program na ručné pranie umožňuje dať do práčky aj bielizeň, ktorú výrobca odporúča prepierať v ruke - napríklad hodváb. Program je šetrný, preto sa tkanina nezrazí a nepoškodí.

Aquasafe

Systém Aquasafe má na starosti vnútornú ochranu pračky. Stráži vnútorný obeh vody v práčke a v prípade akéhokoľvek úniku zastaví práčku a vyčerpá z nej vodu.

LG 6 Motion

Technológia LG 6 Motion využíva rôzne pohyby pracieho bubna a snaží sa tak dosiahnuť optimálne výsledky prania. Jednotlivé pohyby sú označené ako pohyb s pádom, filtrácia, drhnutie, pád valivý, voľný a kolísavý. Každý z týchto pohybov predstavuje špeciálny prístup k bielizni. Dokáže tak odstrániť škvrny spoľahlivejšie a zároveň šetrnejšie.

Jednoduché žehlenie

Program ľahké žehlenie využijete v prípade prania pokrčenej bielizne. Počas pracieho cyklu dochádza k zvýšeniu objemu vody a následne k šetrnému žmýkaniu.

Systém kontroly stability

Systém kontroly stability dokáže rovnomerne rozmiestniť bielizeň v bubne práčky a udržiavať tak stabilitu počas prania a odstreďovania. Vďaka tomu nedochádza k nadmernému hluku a mechanickému namáhaniu práčky.

Detský zámok práčky

Detský zámok je bezpečnostné opatrenie práčky, ktoré deaktivuje všetky ovládacie tlačidlá a zamedzuje otvoreniu dvierok.

Fuzzy Logic

Technológia Fuzzy Logic a 6. zmysel fungujú na rovnakom princípe, líšia sa iba v názve podľa toho, od ktorého výrobcu práčka pochádza. Ide o senzorovú technológiu, ktorá sama zváži bielizeň a rozpozná, ako prebieha pranie. Podľa nameraných hodnôt potom nastaví spotrebu vody a pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu. Práčky s touto technológiou perú efektívnejšie a dokážu ušetriť elektrickú energiu a množstvo spotrebovanej vody.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aquastop_1.jpg

Čo je funkcia Aquastop: Práčky | Umývačky

Systém Aqua Stop je ochranný mechanizmus, ktorý chráni vašu kúpeľňu pred vytopením spôsobeným poruchou práčky, umývačky riadu alebo poškodením prívodnej hadice. Využíva na to bezpečnostné opatrenie, ktorým je plavákový spínač alebo prídavná bezpečnostná hadica.

Odložený koniec prania

Vďaka funkcii odloženého konca si môžete presne nastaviť, kedy má prací cyklus skončiť. Pranie môžete odložiť až o 23 hodín.

Aqua senzor

AquaSenzor kontroluje znečistenie vypúšťanej vody počas plákania a podľa toho automaticky nastaví potrebný počet prepieracích cyklov.

Skrátený program

Prací cyklus bežných programov trvá minimálne jednu hodinu. V súčasnosti sú stále viac obľúbené modely práčok, ktoré ponúkajú skrátené programy v dĺžke 15-30 minút, čo je ideálne pre mierne zašpinenú alebo spotenú bielizeň.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií