AD homeoffice PET

ASUS Transformer AiO P1801-B057K

Zobraziť katalóg
ASUS Transformer AiO P1801-B057K
5 1 hodnotení
All In One PC s odnímateľným 18.4 "LCD FullHD 1920x1080 tablet so systémom Android 4.1, základňa Intel Core i5-3350P, Intel B75 chipset, NVIDIA GeForce GT730M 2GB, RAM 4GB, HDD 1TB, DVD, WiFi, GLAN, USB 3.0, webkamera, audio Sonic Master, čítačka kariet, bezdrôtová klávesnica a myš, Windows 8
Kód:  TA083n Produktové číslo:  P1801-B057K Stránky výrobcu

ASUS Transformer AiO P1801-B057K



Spoločnosť ASUS prichádza s revolučne riešeným All in One počítačom , Ktorého možnosti sú vďaka jedinečnej kombináciu výkonného počítača s operačným systémom Microsoft Windows 8 a špičkového tabletu bežiacom na Google Android naozaj neobmedzené. Zapnite počítač ASUS Transformer a upravujte fotografie, strihajte domáce videá, pracujte v grafických či návrhárskych aplikáciách a zahrajte si najmodernejšie DirectX 11 hry. Vyberte displej, vezmite si ho do kresla alebo si ho pomocou stojančeku postavte na stôl a prejdite si nové emaily, listujte internetovými stránkami, prezerajte si fotografie, pustite si hudbu alebo filmy a zahrajte si vo FullHD rozlíšení mobilné hry. Neobmedzujte sa a užívajte si výhody oboch svetov.

Len to najlepšie z oboch svetov

Aj cez svoje kompaktné rozmery nie je ASUS Transformer žiadne orezávatko a vo svojom vnútri skrýva len ten najvýkonnejší hardvér dnešnej doby. Počítač je vybavený špičkovým procesorom Intel Core i5, dedikovanou grafickou kartou nVidia GeForce a tabletová časť je poháňaná výkonným mobilným riešením nVidia Tegra 3. Doprajte vašej predstavivosti maximálny priestor a tešte sa z kráľovského výkonu bez obmedzenia. Technológia ASUS SonicMaster sa potom postará o kvalitný zvuk nielen pri hraní, ale aj pri počúvaní hudby a sledovanie filmov.

Nekompromisná procesor Intel Core i5 3350P vybavený štvoricou jadier s architektúrou Ivy Bridge je naozajstný drvič výkonu. Nezľakne sa žiadneho nasadenia a jeho výkon vám bude robiť radosť pri každom používaní počítača.

Grafické prostredie systému Windows, akceleráciu FullHD filmov a hranie moderných hier má na starosť grafická karta nVidia GeForce 730mm z najnovšej rady zeleného výrobcu. Napriek nízkej spotrebe je jej výkon viac ako uspokojivý.

Ani tabliet nezostáva po hardvérovej stránke vôbec pozadu. Štyri jadrá spoločne s 12 jadrami grafickej časti GeForce vám zaručí plynulý chod systému Android a umožní vám vychutnať si všetok multimediálny obsah vo FullHD.

Výkon stále so sebou


Doprajte si maximálnu mobilitu a pohodlie pri užívaní počítača ASUS Transformer bez toho aby ste museli obetovať čo i len percento výkonu. Jednoducho vyberte displejovú časť s uhlopriečkou 18,4 "a fantastickým rozlíšením FullHD a užívajte si operačného systému Microsoft Windows 8 kdekoľvek vo vašej domácnosti. Technológia pre bezdrôtový prenos obrazu zabezpečí prenos obrazu z počítača do displeja s podporou multidotykového ovládanie . Otvoria sa vám tak ďalšie možnosti ovládania nových Windows 8 pomocou vašich prstov. Len si predstavte tú neobmedzenú slobodu, ku ktorej vám stačí bežná Wi-Fi sieť a revolučné ASUS Transformer.
Prenášajte tabliet pohodlne a hlavne bezpečne pomocou špeciálnej úchytky na zadnej strane prístroja. Okrem úchytky je tablet vybavený tiež praktickým stojanom s nastaviteľným uhlom sklonu od 0 až do 100 ° pre jeho pohodlné umiestnenie na stôl, poličku alebo na zem.

Pre prepnutie medzi operačným systémom Microsoft Windows 8 a Google Android stačí stlačenie jediného tlačidla umiestneného na bočnej strane tabletu. Jednoduchšie a rýchlejšie už to skrátka byť nemôže.

Kráľovská veľkosť, kráľovský výkon, kráľovská zábava


Využívajte displej počítača ASUS Transformer ako gigantický tabliet s nekompromisným výpočtovým výkonom mobilného čipu nVidia Tegra 3 . Jeho štyri jadrá zabezpečí dostatok výkonu pre neobmedzené multimediálne činnosti od surfovania na webe, cez používanie najrôznejších aplikácií až po hranie moderných a vizuálne nádherných hier. To všetko navyše na brilantným 18,4 "FullHD displeji s podporou ovládania až 10 prstami a praktickým stojanom. Celá rodina si tak užije veľa zábavy pri všetkých možných interaktívnych aktivitách.

Podeľte sa o všetko s ostatnými a nechajte sa unášať špičkovými a živými farbami zo všetkých strán . Pozorovacie uhly až 178 ° sú zárukou nádherného obrazu bez straty farebnosti pre každého pozorovateľa.

Nabíjanie tabletu je naozaj jednoduché . Stačí ho zasunúť do počítačovej základne a nabíjací proces ihneď začne. Integrovaná batéria poskytne dostatok energie až pre 5 hodín prevádzky a možno ju nabíjať aj externé nabíjačkou.

Na úžasnom 18,4 "displeji s FullHD rozlíšením je aj nepríjemná práca oveľa príjemnejšia a zábava ešte zábavnejšie. Vysoké rozlíšenie je perfektný pre sledovanie filmov , Čítanie elektronických kníh, prezeranie fotografií a tiež pre maximálny pôžitok z hrania.

Zapojte všetky vaše prsty pre čo najpresnejšie a najpohodlnejšie ovládanie tabletu. Kapacitné technológie je veľmi presná, rýchla a spoločne s IPS technológiou prináša nový interaktívny spôsob ovládania oboch operačných systémov, ktoré sú pre dotykové ovládanie plne prispôsobené.



Unikátne zážitky každý deň


Spoznajte nové spôsoby užívanie si života, zbližovanie sa s ostatnými a komunikácie so všetkými, na ktorých vám záleží. Inteligentné riešenie ASUS Transformer rúca pomyselné hranice medzi počítačom a tabletom a umožní vám v jednom okamihu používať obe dve zariadenia naraz. Zabudnite na dlhé dohady o tom, kto práve teraz bude pri počítači. ASUS Transformer ponúkne svoje schopnosti pokojne obom ľuďom naraz . Jeden užívateľ môže v pokoji pracovať vo Windows 8 a druhý používať tablet s Androidom 4.1.

Spojenie dvoch obľúbených systémov


All in One počítač ASUS Transformer je vybavený dvoma obľúbenými a rozšírenými operačnými systémami Microsoft Windows 8 a Google Android 4.1 Jelly Bean. Oba sú plne prispôsobené pre ovládanie pomocou prstov a podporujú viacdotykové gestá pre skrolovanie, približovanie, otáčanie, posúvanie, atď Vďaka tejto unikátnej kombinácii získate prístup ku státisícom aplikácií a hier z portálov Windows Store aj Google Play. Ponuka je veľmi široká a každý užívateľ si tak príde na svoje, či už hľadá aplikáciu pre kreslenie na veľkom displeji alebo si potrebuje vybaviť emailovú korešpondenciu. Spoznajte túto jedinečnú symbiózu dvoch systému a zažite neobmedzenú slobodu.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ: IPS LCD s LED podsvietením
Uhlopriečka: 18,4 "
Rozlíšenie: 1920 x 1080 bodov (Full HD)
Dotykové ovládanie: 10bodové
Pozorovací uhol: 178 °

Procesor (stanica):
Intel Core i5 3350P s frekvenciou 3,1 GHz
6 MB L3 Cache
4 jadrá, 4 vlákna
Intel Turbo Boost 2 s frekvenciou 3,3 GHz
Max TDP: 69 W
Virtualizácia (VT-x/VT-d)

Procesor (tabliet):
NVIDIA Tegra 3
4 jadra

Čipová sada (stanica):
Intel B75

Operačná pamäť (stanica):
4 GB DDR3 1600 MHz
Maximálne 8 GB v 2 slotoch (SoDIMM)

Operačná pamäť (tabliet):
2 GB DDR3 1600 MHz

Grafická karta (stanica):
NVIDIA GeForce GT730M s 2 GB vlastnej pamäte
384 CUDA jadier

Úložisko:
Stanice: 1 TB
Tablet: 32 GB eMMC

Optická mechanika (stanica):
DVD SuperMulti

Multimédiá:
Kamera 1 Mpx
SonicMaster
Reproduktory 2x 3 W (stanica)
Reproduktory 2x 1,5 W (tabliet)

Konektivita (stanica):
Ethernet LAN 10/100/1000 Mbps
WiFi 802.11a/b/g/n
Bluetooth 4.0

Konektivita (tabliet):
WiFi 802.11a/b/g/n

Rozhranie (stanica):
1x HDMI výstup
4x USB 3.0
1x USB 2.0
1x Čítačka kariet 3v1 (SD/SDHC/MMC)
1x Slúchadlá
1x Mikrofón
1x RJ-45

Rozhranie (tabliet):
1x Mini USB 2.0
1x Slúchadlá (3,5 mm)
1x Čítačka kariet Micro SD (SDHC, SDXC)
1x Dokovací konektor
1x Napájací konektor

Zdroj:
Stanica: 180 W
Tablet: 33 W

Batérie (tabliet):
Kapacita: 38 Wh
Výdrž: až 5 hodín

Rozmery:
Iba stanice: 466 x 267 x 162 mm
Tablet: 466 x 294 x 18 mm
Stanice s tabletom: 466 x 376 x 162 mm

Hmotnosť:
Iba stanice: 4,1 kg
Tablet: 2,4 kg

Operačný systém:
Stanice: Microsoft Windows 8
Tablet: Google Android 4.1

Príslušenstvo:
Bezdrôtová klávesnica + laserová myš

Software:
Asus WebStorage, Asus SuperNote, Fresh Paint
  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
18,4" (46,74 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Frekvencia procesora
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
18,4" (46,74 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Frekvencia procesora
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GT 730M Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1155 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
180 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!

Skrinka

Šírka
466 mm Hotovo!
Výška
376 mm Hotovo!
Hĺbka
162 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Transformer AiO P1801-B057K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Transformer AiO P1801-B057K.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií