AD elektro Motorola Edge 50 Family

Asus VivoWatch 5

Zobraziť katalóg
Asus VivoWatch 5
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, LCD displej, GPS, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, vlastné ciferníky, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 336 h
Kód:  VIVOWAT3 Produktové číslo:  90HC00I1-MWP0E0 Stránky výrobcu

Asus VivoWatch 5

Smart hodinky Asus VivoWatch 5 ...

Asus VivoWatch 5 sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad o svojich aktivitách a posúvať ich stále ďalej a ďalej. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Celková hmotnosť tohto modelu sa vyšplhala na 74 g.

Hlavné vlastnosti smart hodiniek Asus VivoWatch 5

  • Smart hodinky ASUS sú schopné komunikácie s Androidom aj iOS
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek ASUS: krokomer, tepová frekvencia, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti, záznam trasy a prevýšenie
Smart hodinky Asus VivoWatch 5 ...

Smart hodinky Asus VivoWatch 5 vás nenechajú napospas

Inteligentné hodinky Asus VivoWatch 5 môžu komunikovať s operačným systémom iOS a Android vďaka Bluetooth. Funkcia monitoringu spánku vám kontroluje dĺžku REM fázy a pomôže, ako byť viac odpočinutý/á, aby ste mali cez deň dostatok energie. Integrovaná batéria vám podľa údajov výrobcu pri bežnom používaní vystačí na 240 h, nehrozí teda, že sa vám vypnú práve vtedy, keď vyrazíte von. Na ich ovládanie možno využiť jazyk, ktorým je angličtina. Jazykom mobilnej aplikácie dotykových hodiniek ASUS je angličtina, čeština, nemčina a francúzština.

Smart hodinky sú vaším športovým radcom

Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na perfektné určenie vašej tepovej zóny vhodné na chudnutie. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Šikovný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Nielen pri behaní je neoceniteľné meranie celkovej vzdialenosti. Smart hodinky dokonca do mapy prekreslia odbehnutú trasu. Okrem ďalších funkcií ponúknu hodinky tiež meranie hladiny saturácie krvi kyslíkom.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Hmotnosť
74 g Hotovo!

Funkcie

Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Prevýšenie, Vyjdené poschodia Hotovo!
Smart funkcie
Vlastné ciferníky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, SMS Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus VivoWatch 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus VivoWatch 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus VivoWatch 5.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií