Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Compass Pneumerač digitálny 7 bar

Zobraziť katalóg
Compass Pneumerač digitálny 7 bar
5 1 hodnotení
Merač tlaku Určené na meranie tlaku v pneumatikách. Voliteľné zobrazenie tlaku v jednotkách BAR, kPa alebo PSI. Modré osvetlenie displeja + osvetlenie ventila pri meraní za zníženej viditeľnosti. Rozsah až 7 BAR.
Kód:  AUPR259 Produktové číslo:  09335

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Compass Pneumerač digitálny 7 bar Predaj skončil

Compass Pneumerač digitálny 7 bar

Přezouvání zima 2018

Compass Pneuměřič digitální 7 bar je určený pro digitální měření tlaku v pneumatikách. Jeho rozsah je až 7 BAR. Předností měřiče tlaku je, že si můžete volitelně nastavit různé jednotky zobrazení tlaku, a to BAR, kPa nebo PSI. Za snížené viditelnosti oceníte osvit ventilku, díky kterému hodnotu tlaku snadno změříte, praktickým a zároveň designovým prvkem je i modrý osvit displeje.

Z důvodu bezpečnosti jízdy je důležité
pravidelně kontrolovat tlak v pneumatikách, a to vždy před jízdou na studených pneumatikách. Tento kvalitní měřič tlaku se stane nepostradatelným pomocníkem každého motoristy, díky němu za každého počasí zjistíte jednoduchým a rychlým způsobem výši tlaku ve vašich pneumatikách. 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Pneuměřič digitální 7 bar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Digitális iránytű Pneuměřiče 7 bar.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií