AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

BABYLISS AS950E

Zobraziť katalóg
BABYLISS AS950E
5 1 hodnotení
Kulmofén – rotačný, 2 teploty, 1 rýchlosť, príkon 650W, s funkciou ionizácie, dĺžka kábla 2,5 m, tvarovacia kefa súčasťou balenia, fialová farba
Kód:  BABKF798 Produktové číslo:  AS950E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS AS950E

Potešil by vás produkt, s ktorým by ste si fénovali a zároveň vytvárali nový vzhľad vlasov? Kulmofén sa stane nevyhnutnosťou pre každú ženu. BABYLISS AS950E, alebo rotačný kulmofén, ktorý sa postará o perfektné vyčesanie vlasov, a navyše si môžete zvoliť smer, akým sa bude modul rotačnej kulmy otáčať. Vzhľadom na to, že pri používaní kulmofénu si môžete vybrať medzi 2 úrovňami teploty, sa vaše vlasy nebudú zbytočne spaľovať. Ionizácia zaistí vlasom potrebnú ochranu.

Významné vlastnosti kulmofénu BABYLISS AS950E

  • Kulmofén slúži na styling a vysúšanie vlasov
  • BABYLISS AS950E je vybavený rotovaním
  • Počet teplôt: 2
  • Počet rýchlostí: 1
  • K užitočnej ochrane vlasov patrí ionizácia
  • Príkon kulmofénu sa rovná hodnote 650 W
  • Prívodný kábel meria: 2,5 m
  • Farba: fialová

Nadstavce ku kulmofénu BABYLISS

Zásluhou tvarovacej kefy budete mať zhromaždený vzduch na určitých miestach, a tak si zvládnete dokonale vytvarovať účes.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS AS950E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYLISS AS950E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS AS950E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS AS950E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYLISS AS950E.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií