Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

BaByliss C638E

Zobraziť katalóg
BaByliss C638E
4,0 1 hodnotení
Kulma na vlasy automatická, priemer 38 mm, materiál keramika, max. teplota 210 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 6, farba čierna a fialová
Kód:  BAKNV502 Produktové číslo:  C638E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C638E

Konečne vzdušné vlny skoro bez práce. Kulma na kučery BABYLISS je nenahraditeľnou súčasťou kozmetickej výbavy žien všetkých vekových kategórií, ktoré celý život snívajú o tom, ako si zachovať luxusne vlnité vlasy, kedykoľvek to len bude potrebné. Táto užitočná pomocníčka vám ušetrí množstvo námahy aj energie, pretože si prameň vlasov namotá sama. Vďaka nej si tak užijete precízne vlny natočené už od korienkov a rýchlejšie než s bežnou kulmou. Rozmer hlavice 38 mm ju radí k tvz. širokým kulmám na vlasy, ktoré sa uplatnia najmä na dlhých vlasoch. Kulma rozhodne osloví aj kvalitným povrchom z keramiky, ktorej kladom je bezpochyby maximálna šetrnosť k ošetrovaným vlasom, preto sa ju nemusíte báť použiť, ani keď máte jemnejšie vlasy. Aby bol finálny styling bezkonkurenčný, navoľte si optimálnu teplotu podľa typu a kondície vašich vlasov. Na výber máte 6 teplôt, ktoré dosiahnu až 210 °C. Na jemné a poddajné vlasy je lepšia nižšia teplota, ale tuhé a neposlušné vlasy potrebujú teplotu vyššiu.

Zaujímavé vlastnosti kulmy na vlasy BaByliss C638E

  • Automatická kulma na vlasy na precízne vlny
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Studený hrot na komfortnú a bezpečnú manipuláciu
  • Jednoduchá regulácia teploty do 210 °C
  • Počet teplôt: 6
  • Poistka vo forme automatického vypnutia pri nečinnosti
  • Ľahké a intuitívne ovládanie

Ďalšou dôležitou prednosťou je tiež studený hrot, ktorý stabilne udržuje chladnú špičku hlavy prístroja a s kulmou sa potom lepšie pracuje. S pomocou poistky automatického vypnutia sa už nemusíte báť situácie, že odídete z bytu a zabudnete na vypnutie kulmy na vlasy. Automaticky sa po určitom čase vypne.

Parametre a špecifikácia

Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
38 mm Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
38 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou má prosím tato kulma nejnižší použitelnou teplotu?

Diskusia a poradňa k BaByliss C638E
Príslušenstvo pre BaByliss C638E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C638E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C638E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C638E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C638E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií