AlzaPlus+ děti Aplikace

Baseus ACXSJ-B02

Zobraziť katalóg
Baseus ACXSJ-B02
3,3 8 hodnotení
Dávkovač mydla – bezdotykový
Kód:  SBASZV068 Produktové číslo:  ACXSJ-B02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Baseus ACXSJ-B02

Bezdotykový

dávkovač mydla

Vybavte svoju domácnosť bezdotykovým dávkovačom mydla Baseus ACXSJ-B02 a spoznajte skutočne hygienický spôsob umývania rúk. Dávkovač je vybavený rýchlym infračerveným senzorom v optimálnom uhle 45°, ktorý rozpozná prítomnosť vašich rúk už od vzdialenosti 6 cm a mydlo začína dávkovať už po 0,25 sekundy od detegovania.

Baseus ACXSJ-B02

HLUČNOSŤ

< 40 dB

FARBA

biela

NAPÁJANIE

4× AA

Baseus ACXSJ-B02

Dávkovač sľubuje dlhú životnosť

Dávkovač mydla Baseus ACXSJ-B02 ponúka dva režimy dávkovania. V prvom režime sa dávkuje mydlo 0,6 sekundy a v druhom celú jednu sekundu. O vytlačenie mydla sa stará vysokoúčinný motorček s nízkou hlučnosťou a životnosťou niekoľko desiatok tisíc použití.

Jednoduché dopĺňanie

Dávkovač mydla Baseus vytvára jemnú a hustú penu, ktorá sa na rukách ľahko rozotiera. Samozrejmosťou je ľahké dopĺňanie mydla - stačí odskrutkovať spodnú časť a nádobu naplniť penovým mydlom.

Baseus ACXSJ-B02
Baseus ACXSJ-B02

Kľúčové vlastnosti
dávkovača Baseus

  • Rýchly senzor rozpozná ruky už od 6 cm
  • Dva režimy dávkovania
  • Senzor v uhle 45°
  • Motorček s dlhou životnosťou
  • Napájanie pomocou 4× AA batérií
  • Dávkovač je vyrobený v bielom vyhotovení
  • Rozmery: 209,8 × 93,3 × 70 mm
  • Určený iba pre penová mydlá

Atraktívny dizajn

Napájanie zaisťujú štyri AA batérie. Vyhotovenie v klasickej bielej farbe zaručuje, že sa dávkovač perfektne hodí pre akúkoľvek modernú aj klasicky zariadenú kúpeľňu alebo kuchyňu.

Baseus ACXSJ-B02

Parametre a špecifikácia

Typ
Bezdotykový Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Bezdotykový Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aké mydlo je vhodné používať ?

Zdá sa, že to je veľmi častý problém. U mňa to isté. Skúsim, či sa podarí reklamovať, ale už by som to viac krát nekúpil. Chce to nejaký spolahlivejší produkt. Vydržalo to cca dva mesiace.

Dobrý deň, Chcem sa opýtať, prečo po troch dňoch mi začalo blikať červené svetielko. Neviem nikde dohľadať vysvetlenie, čo to vlastne znamená. Po vypnutí a následnom zapnutí vydá jednu dávku mydla (peny) a začne blikať na červeno (mydlo už nedávkuje). Batérie som vyskúšal vymeniť niekoľko. Ďakujem

Nevidím nikde objem - kolik má?

Diskusia a poradňa k Baseus ACXSJ-B02
Príslušenstvo pre Baseus ACXSJ-B02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baseus ACXSJ-B02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baseus ACXSJ-B02.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií