Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beats Solo2 Luxe Edition - Red

Zobraziť katalóg
Beats Solo2 Luxe Edition - Red
5 3 hodnotení
Slúchadlá - skladací, vyvážený zvuk, možnosť telefonovania vďaka zabudovanému mikrofónu, On-Ear spracovanie
Kód:  MON397c Produktové číslo:  ml9g2zm/a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Solo2 Luxe Edition - Red

Hľadáte kvalitné slúchadlá pre špičkové počúvanie hudby? Nie je prekvapením, že slúchadlá Beats Solo2 Luxe Edition - Red od spoločnosti Apple patria k najlepším. Slúchadlá nielen dobre vyzerajú, ale ponúkajú aj veľa vychytávok. Chcete počúvať iba jedným uchom? Nie je problém stačí otočiť mušlou.

Potrebujete slúchadlá, ktoré dobre utlmia okolitý hluk? Vďaka uzavretej konštrukcii a vylepšenej kvalite akustiky si rušenie ani nevšimnete. Lepšiu akustiku a širšiu škálu zvukov si môžete užiť so svojím iPhonom, iPadom či iPodom. Slúchadlá využijete samozrejme aj na prehrávanie hudby z akéhokoľvek iného zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Vyrobené z ľahkého hliníka
  • Dobre utlmia okolitý hluk
  • Ovládanie hlasitosti aj kompatibilného mobilného telefónu
  • Navrhnuté pre maximálny komfort a presný zvuk
  • Ponúka dynamickejšie a širšie spektrum zvuku

Ergonómia

Aj v prípade slúchadiel Beats Solo 2 Luxe sa pri návrhu bral veľký ohľad na ergonomické spracovanie. To oceníte v prípade, že slúchadlá budete používať dlhodobo. Mušle sú navrhnuté tak, aby boli maximálne pohodlné. Ergonómia hrala prím aj v prípade ovládacieho odpojiteľného kábla. Ovládacie prvky sú riešené jednoducho s dobrou dostupnosťou. Slúchadlá môžete zložiť do menšieho priloženého púzdra a vziať ich kamkoľvek sebou.

Ovládanie slúchadiel aj telefónu

Pomocou ovládacieho kábla môžete jednoducho upravovať hlasitosť slúchadiel alebo posúvať skladby. V prípade kompatibilného telefónu so systémom iOS je možné brať hovory a pomocou vstavaného mikrofónu aj telefonovať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli jsou sluchatka v barvě jako na obrazku do višňové barvy, nebo jsou takove jako ve videoklipu ktery je přidan pod obrazkem. Děkuji

Dobrý den, kde lze prosím vás sluchátka vyzkoušet na prodejně bez koupě?

Vyplatí se je koupit ? Je kvalitní zvuk ?

chci se zeptat sluchátka jsou bezdrázová, je psán 3,5mm jack tak si nejsem jist

dobrý den, spárují tyto sluchátka s tel. Lenovo Viber P1 když má android, jde mi o přijímání tel hovoru

Dobrý den, našel jsem na oficiálních stránkách Beats tyto sluchátka i ve verzi kdy jde kabel oddělat a poslouchat bez něj (Wireless). Mám dotaz zda je možné objednat i k vám tedy do ČR, Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Beats Solo2 Luxe Edition - Red
Príslušenstvo pre Beats Solo2 Luxe Edition - Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Solo2 Luxe Edition - Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Solo2 Luxe Edition - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Solo2 Luxe Edition - Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Solo2 Luxe Edition - Red.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií