Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beats Solo2 Luxe Edition - Silver

Zobraziť katalóg
Beats Solo2 Luxe Edition - Silver
4,5 7 hodnotení
Slúchadlá - skladacie, vyvážený zvuk, možnosť telefonovania vďaka zabudovanému mikrofónu, On-Ear vyhotovenie
Kód:  MON397d Produktové číslo:  mla42zm/a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Solo2 Luxe Edition - Silver

Hľadáte kvalitné slúchadlá pre špičkové počúvanie hudby? Nie je prekvapením, že slúchadlá Beats Solo2 Luxe Edition - Silver od spoločnosti Apple patria k najlepším. Slúchadlá nielen dobre vyzerajú, ale ponúkajú aj veľa vychytávok. Chcete počúvať iba jedným uchom? Nie je problém, stačí otočiť mušľou.

Potrebujete slúchadlá, ktoré dobre utlmia okolitý hluk? Vďaka uzavretej konštrukcii a vylepšenej kvalite akustiky si rušenie ani nevšimnete. Lepšiu akustiku a širšiu škálu zvukov si môžete užiť so svojím iPhonom, iPadom či iPodom. Slúchadlá využijete samozrejme aj pre prehrávanie hudby z akéhokoľvek iného zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Vyrobené z ľahkého hliníka
  • Dobre utlmia okolitý hluk
  • Ovládanie hlasitosti i kompatibilného mobilného telefónu
  • Navrhnuté pre maximálny komfort a presný zvuk
  • Ponúka dynamickejšie a širšie spektrum zvuku

Ergonómia

Aj v prípade slúchadiel Beats Solo 2 Luxe sa pri návrhu bral veľký ohľad na ergonomické spracovanie. To oceníte v prípade, že slúchadlá budete používať dlhodobo. Mušle sú navrhnuté tak, aby boli maximálne pohodlné. Ergonómia hrala prím aj v prípade ovládacieho odpojiteľného kábla. Ovládacie prvky sú riešené jednoducho s dobrou dostupnosťou. Slúchadlá môžete zložiť do menšieho priloženého púzdra a vziať ich kamkoľvek sebou.

Ovládanie slúchadiel aj telefónu

Pomocou ovládacieho kábla môžete jednoducho upravovať hlasitosť slúchadiel alebo posúvať skladby. V prípade kompatibilného telefónu so systémom iOS je možné brať hovory a pomocou vstavaného mikrofónu aj telefonovať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou sluchátka bezdrátová ? A dají se spárovat i s jiným telefonem než apple ? Předem děkuji za odpověď .

Půjdou mi sluchátka do telefonu Honor 7 lite píší tam, že jsou multimediaální

Dobry den asi jsem blazen ale jsou tyto sluchatka bezdratove nebo ne??

Musí se nějak nastavovat abych mohl přepínat/stopovat hudbu? mám iphone 5s a nešlo mi nic.. přepínání,stopování atd. diky

Diskusia a poradňa k Beats Solo2 Luxe Edition - Silver
Príslušenstvo pre Beats Solo2 Luxe Edition - Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Solo2 Luxe Edition - Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beats Solo2 Luxe Edition - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beats Solo2 Luxe Edition - silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Solo2 Luxe Edition - Ezüst.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií