Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beats Studio Wireless - red

Zobraziť katalóg
Beats Studio Wireless - red
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, aktívna eliminácie okolitého šumu, výdrž až 20 hod, 260g, jack 3.5mm
Kód:  MON301c93 Produktové číslo:  MH8K2ZM/B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Studio Wireless - red Predaj skončil

Beats Studio Wireless - red

Slúchadlá Beats Studio Wireless by Dr. Dre vás oslobodia od nepraktických káblov aj okolitého hluku. S integrovanou nabíjacou batériou si užijete bezdrôtové počúvanie hudby až po dobu 12 hodín, pri použití kábla dokonca až 20 hodín. Prenos zvuku zabezpečuje technológia Bluetooth s dosahom až 10 m. Slúchadlá vás pritom nebudú na hlave tlačiť vďaka mäkkým vankúšikom a zníženej hmotnosti (len 260 g).

Technológia digitálneho spracovania zvuku The Beats Acoustic Engine prináša verné podanie hudby, či už ide o žáner rock, hip-hop, electronic alebo R&B. Pre ešte lepší zážitok z počúvania sú slúchadlá vybavené systémom aktívneho potlačenia okolitého hluku (Adaptive Noise Canceling). Možno ho používať aj samostatne, bez prehrávania hudby.

So slúchadlami Beats Studio Wireless by Dr. Dre získate rad príslušenstva zahŕňajúce USB kábel a nabíjačku, audio kábel (3,5 mm jack), kábel RemoteTalk pre telefonovanie a pevné púzdro. Slúchadlá dodávame v červenej farbe.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats Studio Wireless - red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio Wireless - red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Studio Wireless - vörös.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií