Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BeoPlay P2 Black

Zobraziť katalóg
BeoPlay P2 Black
4,6 5 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 30W, frekvenčný rozsah od 68 Hz do 21000 Hz, Bluetooth 4.2, mikrofón, výdrž batérie 10 h
Kód:  BEO004a2 Produktové číslo:  1280426 Stránky výrobcu

BeoPlay P2 Black

Prenosný bluetooth reproduktor s odolným dizajnom

Kompaktný bezdrôtový reproduktor BeoPlay P2 Black prekvapí bohatým a široko dimenzovaným zvukom, vďaka čomu sa stane ideálnym spoločníkom pri chvíľach strávenými s vašimi priateľmi. Reproduktor zaujme svojimi miniatúrnymi rozmermi a nízkou hmotnosťou, takže ho ľahko schováte do vrecka či zavesíte na krk pomocou špeciálneho pútka z pravej kože. Vďaka odolnej konštrukcii a dlhej výdrži batérie ho bez problémov môžete vziať do prírody či na cesty.


Kľúčové vlastnosti reproduktora BeoPlay P2 Black

  • Kvalitné materiály
  • Ochrana proti prachu a striekajúcej vode
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • Elegantné čierne vyhotovenie
  • Kompaktné rozmery
  • Kožené pútko na uchytenie
  • Výdrž batérie až 10 hodín
  • Možnosť aktivácie hlasom

Bohatý a rezonujúci zvuk

Pre dokonalý pôžitok z hudby je reproduktor BeoPlay P2 vybavený dvomi meničmi s maximálnym výkonom 2× 50 W. Špičkovú reprodukciu zvuku a bohaté rezonujúce basy zabezpečuje nový mid-woofer zosilňovač. Pomocou vstavaného mikrofónu môžete navyše pohodlne telefonovať či zadávať hlasové povely.


Bezdrôtové počúvanie hudby

Vstavaná batéria poskytuje energiu na nepretržité prehrávanie hudby po dobu až 10 hodín na jedno nabitie. Vďaka 15-minútovej pohotovostnej funkcii ušetríte batériu v prípade nečinnosti, takže sa nemusíte báť, že by došlo k zbytočnému poklesu jej kapacity. Na inteligentné dobíjanie je k dispozícii moderné USB-C rozhranie.


Inteligentné funkcie na jednoduché ovládanie

Špeciálna mobilná aplikácia BeoPlay vám umožní používať ďalšie inteligentné funkcie, ktoré aktivujete rýchlym zatrasením reproduktorom alebo dvojitým kliknutím na tlačidlo. Môžete napríklad prehrávať, pozastavovať a preskakovať jednotlivé skladby či nastaviť ranné budenie obľúbenou pesničkou.


Prémiové materiály pre maximálnu ochranu

Pri konštrukcii reproduktora BeoPlay P2 boli použité odolné materiály špičkovej kvality. Silné puzdro s perlovou eloxovanou hliníkovou mriežkou zaistí dokonalú ochranu vnútorných komponentov voči prachu a striekajúcej vode. Vďaka odolnému dizajnu môžete s reproduktorom bez obáv usporiadať párty v prírode bez toho, aby ste sa strachovali o jeho poškodenie.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
30 W Hotovo!
Frekvencia od
68 Hz Hotovo!
Frekvencia do
21 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
14 cm Hotovo!
Hĺbka
8 cm Hotovo!
Výška
2,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,2 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky mini reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, mám problém s fungováním reproduktoru u Ipadu. Samovolně se zastaví přehrávání. Musí se na Ipadu znovu spustit play. Po poradě ve speciálce jsem nainstalovala appku. Problém je stejný. Někdy se přehrávání zastaví za chvilku, někdy za delší dobu. Zkusila jsem i letový režim, problém nezmizel. Je to hodně nepříjemné. Máte s tím zkušenost?

Jdou spárovat dvě stejná zařízení?

Dobrý den, jak ho vypnu ?

Nekonečné načítání párování mobilu a p2 přes aplikaci Beoplay, nevíte v čem je problém? spárování bluetooth mezi těmito zařízeními však proběhlo úspěšně, pouze mobilní aplikace se neustále načítá...

Diskusia a poradňa k BeoPlay P2 Black
Príslušenstvo pre BeoPlay P2 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen BeoPlay P2 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay P2 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií