Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beyerdynamic Byron BTA Wireless

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic Byron BTA Wireless
4,2 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – do uší, bezdrôtové, Bluetooth, uzavretý, frekvenčný rozsah 10 – 23000Hz, citlivosť 90dB, aptX, životnosť batérie 7.5 hodiny
Kód:  BEY357b Produktové číslo:  BD 718386 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic Byron BTA Wireless

Bezdrôtové slúchadlá Beyerdynamic Byron BT ponúkajú vysokú kvalitu zvuku v mimoriadne efektnom dizajne a miniatúrnych rozmeroch. Slúchadlá sú stvorené pre náročnú prevádzku na cestách, športovanie a majú ambície sa stať vyhľadávaným módnym doplnkom. V miniatúrnych rozmeroch z hi-tech materiálov je ukrytý mimoriadne farebný a mohutný zvuk, ktorý si zamilujte. Základom je samozrejme využitie kvalitných a odolných komponentov, vďaka ktorým zaistíte svojim ušiam nadštandardné pohodlie a príjemne vyvážený zvuk. Objavte skryté tóny vo vašich obľúbených melódiách so slúchadlami Beyerdynamic Byron.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beyerdynamic Byron BT

  • Slúchadlá s mikrofónom vydržia na batériu až 7,5 hodiny
  • Silný konzistentný zvuk a hlboké basy
  • Vysoko kvalitný 3-tlačidlový ovládač pre ovládanie médií a hovorov (kompatibilný so zariadeniami Android)
  • Kvalitné vyhotovenie slúchadiel Beyerdynamic Byron z vynikajúcich komponentov
  • Nemecká kvalita značky Beyerdynamic
  • Dokonalé prichytenie a optimálny komfort pri nosení
  • Plné nabitie za 2 hodiny

Moderné slúchadlá vo všetkých ohľadoch

Intraaurálna konštrukcia bezdrôtových slúchadiel Beyerdynamic Byron BT vás vás oddelí od okolitého hluku a získate pokoj na počúvanie hudby či telefonovanie. Integrovaný trojtlačidlový ovládač s všesmerovým mikrofónom umožní jednoduché využívanie s mobilnými telefónmi, ktorým je tiež prispôsobená impedancia. Všetko je dokonale poruke a zaručuje tak spríjemnenie prehrávania hudby, sledovanie filmov i ovládanie hovorov. Toto riešenie je veľmi elegantné, vysoko odolné. Môžete si byť istí, že vás bude vďaka dokonale navrhnutému výrobnému procesu a kvalitným materiálom tešiť mnoho rokov.

Bezdrôtový prenos pomocou Bluetooth

Káble na slúchadlách sú už minulosťou. Slúchadlá s mikrofónom Byron BT sú prvou bezdrôtovou náhlavnou súpravou značky Beyerdynamic. Hudba a telefónne hovory sa prenášajú pomocou Bluetooth 4.1. To vám dodáva ešte väčšiu flexibilitu s vynikajúcim zvukom. Všetky zariadenia pre prehrávanie môžu využívať svoj potenciál vďaka použitiu ABC kodekov a Qalcomm aptX. Akustické snímače pre pravé a ľavé ucho sú prepojené krátkym káblom.

Balenie obsahuje

  • Silikónové špunty v troch rôznych veľkostiach
  • Káblový klip pre bezpečné a pevné prichytenie
  • Pohodlné mäkké puzdro so zipsom

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Zvazuji koupi techno sluchatek a zajimalo by mne, jak je to s dostupnosti nahradnich silikonovych nastavcu do usi. Mam sluchatka NuForce BE Sport3 Rose Gold (viz https://www.alza.cz/nuforce-be-sport3-rose-gold-d4711202.htm) a ztratil jsem k nim ten nejpohodlnejsi nastavec. Ukazalo se, ze jde o znacne exoticke usni nastavce, ketere neumim sehnat. Proto mne pred koupi novych sluchatek zajima, jak je to s dostupnosti nahradnich nastavcu u techto sluchatek. Jsou stejne exoticke? Dekuji

zdravim, funguju pre I phone X?

...a dlllžka kabla?...protože...Lááďa máá velkou hlavu, jak pytel vod bananáánu...thx... :-)

Diskusia a poradňa k Beyerdynamic Byron BTA Wireless
Príslušenstvo pre Beyerdynamic Byron BTA Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Byron BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron BT Funkkopfhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron BT Funkkopfhörer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beyerdynamic Byron BT Wireless.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií