AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bosch KSV29VW30

Zobraziť katalóg
Bosch KSV29VW30
Chladnička bez mrazničky monoklimatická, A++, objem 290 l, 6 odkladacích plôch z bezpečnostného skla, antikorový držiak na fľaše, CrisperBox s reguláciou vlhkosti, ventilátor, LED osvetlenie, funkcia superchladenie
Kód:  BOCHL001 Produktové číslo:  KSV29VW30 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch KSV29VW30

Práve sa vám dostáva do rúk jedinečná ponuka unikátneho super funkčného spotrebiča garantujúceho zaručenú chladiacu smršť. A to nielen vďaka funkcii superchladenie. Monoklimatická chladnička značky BOSCH sa pýši ekonomickou triedou A++. Model KSV29VW30 v bielom vyhotovení s objemom 290 l ponúka celkom veľký úložný priestor, ktorý je prehľadne rozčlenený do 6 odkladacích plôch z bezpečnostného skla. Z nich 4 sú výškovo nastaviteľné. Na skladovanie fliaš slúži špeciálny držiak z antikorovej ocele.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 290 l
  • 6 odkladacích plôch z bezpečnostného skla
  • Držiak na fľaše z nehrdzavejúcej ocele
  • CrisperBox s reguláciou vlhkosti
  • Praktický ventilátor
  • Elektronická LED regulácia teploty
  • LED osvetlenie vnútorného priestoru
  • Funkcia superchladenie
  • Výškovo nastaviteľné nožičky vpredu, kolieska vzadu

100 % používateľský komfort

Reguláciu vlhkosti poskytne špeciálny CrisperBox, ktorý udrží ovocie a zeleninu dlhšie čerstvé. Príjemným benefitom je existencia praktického ventilátora. Používateľský komfort pri obsluhe má na svedomí elektronická regulácia teploty pomocou LED indikátorov. Dobrú viditeľnosť umožní LED osvetlenie vnútorného priestoru. Výšku možno individuálne prispôsobiť skrze nastavenie nožičiek vpredu a koliesok vzadu.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze ty panty na pravou stranu přemontovat? U některých lednic to jde, u některých bohužel nikoliv. Děkuji.

Dobrý den, lze dodat lednici s panty na pravé straně?

Dobrý den, jaké má tato lednice vnitřní rozměry? Potřebuji lednici, která by měla vnitřní šířku víc než 53cm a hloubku víc než 45cm, ideálně takový typ, do kterého se vejde co nejvíce plat o rozměru 53x38x8cm. Díky!

Diskusia a poradňa k Bosch KSV29VW30
Príslušenstvo pre Bosch KSV29VW30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KSV29VW30.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií