AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH PPW7170

Zobraziť katalóg
BOSCH PPW7170
4,0 7 hodnotení
Osobná váha – z bezpečnostného skla, max. váha do 180kg s presnosťou merania na 100g, meria telesný tuk, vodu v tele, svalovú hmotu a kostnú hmotu
Kód:  BOSPW717 Stránky výrobcu

BOSCH PPW7170

Zistite viac o svojom tele s osobnou váhou BOSCH PPW7170, ktorá vám pomôže dostať sa do tej najlepšej kondície. Digitálna váha s nosnosťou až 180 kg s presnosťou na 100 g je pokrytá bezpečnostným sklom a pýši sa niekoľkými funkciami. Systém využíva elektronickú analýzu a grafické zobrazenie, meria telesný tuk, vodu v tele, svalovú a kostnú hmotu. Všetky dáta si osobná váha pamätá. Nastaviť možno hodnoty až pre desať ľudí. Unikum váhy BOSCH je ukladanie dát až počas 10 rokov a to úplne bez straty aj v prípade výmeny batérie.


Osobná váha BOSCH PPW7170

Easy Step On

Váha BOSCH PPW7170 sa aktivuje automaticky len našľapnutím. Ihneď tak máte k dispozícii uložené dáta a smelo môžete pokračovať na ceste za zdravým životným štýlom.


Kľúčové vlastnosti váhy BOSCH PPW7170

  • Displej zobrazujúci grafické znázornenie
  • Možnosť ukladania dát až pre desať osôb
  • Dáta sú uložené až počas 10 rokov
  • Pokrytá bezpečnostným sklom
  • Nosnosť až 180 kg
  • Funkcia automatického vypnutia
Osobná váha BOSCH PPW7170
Automatická identifikácia používateľa

Automatická identifikácia používateľa

Osobná váha BOSCH je vybavená naozaj veľkou pamäťou – možnosť zapamätania údajov až 10 osôb. Po nastavení hmotnosti váha automaticky jednotlivého používateľa rozpozná ihneď po nášľape. 

Detailné zobrazenie

Pre tých, ktorí chcú mať detailné údaje na dosah ruky. Svalová aj kostná hmota sa zobrazí s presnosťou na 0,1 %. Taktiež obsah vody a tuku v tele. Zistíte všetky parametre ihneď po nášľape na osobnú váhu BOSCH PPW7170.

Detailné zobrazenie hodnôt

Režim športovcov

Osobná váha ponúka okrem iných funkcií aj režim športovcov. Ten je perfektný predovšetkým pre veľmi aktívnych ľudí, ktorí majú odlišné zloženie hodnôt tela. Váha BOSCH PPW7170 je vhodná aj pre tých najnáročnejších.

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych poprosit o zaslání návodu k osobní váze BOSCH PPW7170. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, kde získám manuál k používání v českém jazyce? Koupila jsem váhu pro babičku, ketrá neumí anglicky a není schopná váhu obsluhovat. V přiložené příručce není český jazyk. Děkuji.

Diskusia a poradňa k BOSCH PPW7170
Príslušenstvo pre BOSCH PPW7170 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PPW7170. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH PPW7170. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH PPW7170. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH PPW7170.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií