Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSE AE2w Bluetooth

Zobraziť katalóg
BOSE AE2w Bluetooth
4,8 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá uzavretá, možnosť pripojenia až dvoch zariadení súčasne, mikrofón s potlačením okolitých ruchov, vstavaná dobíjacie batérie až na 7 hodín počúvania
Kód:  BOS310c1 Produktové číslo:  AE2w Bluetooth

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE AE2w Bluetooth

Headset Bose AE2w Bluetooth je dokonale optimalizovaný pre použitie s tabletmi a smartfónmi. Na rozdiel od väčšiny konkurenčných zariadení umožňuje spárovanie s dvoma zdrojmi súčasne. Vďaka tomu môžete napríklad prepínať medzi hrou/filmom, ktoré sledujete na tabletu, a hovorom z mobilného telefónu.

Bezdrôtový dosah desiatich metrov vám umožní voľne sa pohybovať a pritom zostať ponorení do svojej hudby alebo videa. Nabíjateľná li-ion batérie poslúži k až 7 hodinám prevádzky a 200 hodín v pohotovostnom režime. Slúchadlá môžete tiež ľahko dobiť prostredníctvom kábla USB.

Integrovaná technológia Acoustic Noise Canceling je proprietárny inovácia spoločnosti Bose, ktorá umožňuje výrazné vylepšenie potláčanie šumu v širokom spektre frekvencií a zároveň zachováva vernosť zvuku aj požadovanú pohodu. K pohodliu prispievajú ušný vankúšiky Qaiet Comfort 15, Ktoré sú tvorené proprietárne mäkkou konštrukciou, vďaka ktorej zaisťujú kritickej akustické utesnenie medzi mušľami slúchadiel a hlavou. Tým sú podporené výhody technológie potláčanie hluku a šumu v slúchadlách a je tak umožnený prenos kvalitného zvuku.

Akustická štruktúra slúchadiel TriPort, K dispozícii len od spoločnosti Bose, je tvorená miniatúrnymi otvormi v mušliach slúchadiel a zabezpečuje tak tónovo vyrovnaný zvukový výkon kompaktných slúchadiel. Aktívny ekvalizér elektronicky vylaďuje frekvenčnú odozvu a zaisťuje tak dokonalý zvukový výkon.

Flexibilný kontrolný modul obsahuje tlačidlá pre napájanie, nastavenie hlasitosti, a multifunkcie, Ktorá funguje pre prehrávanie/pauzu iPadu a ovládanie hudobných skladieb i videa. Rovnako tak ho možno využiť pre prepínaním hudby a ostatného audia. Zvukové a LED indikátory na ovládacom module poskytnúť informácie o výkone, stave batérie a stave bezdrôtového pripojenia Bluetooth. V module je vstavaný mikrofón, ktorý slúži pre telefonovanie alebo aplikácie pracujúce s rozpoznávaním hlasu, Napríklad Siri v iPadu alebo Google Search v chytrých telefónoch.

Parametre a špecifikácie:

Bezdrôtové pripojenie:
Bluetooth
Dosah: až 10 m

Napájanie:
Výdrž batérie: až 7 hodín prevádzky/až 200 hodín v pohotovnstním režime
Doba nabíjania: 3 hodiny do plného nabitia

Prevedenie:
Rozmery: 191 x 152 x 38 mm (V x Š x H)
Hmotnosť: 150 g

Obsah balenia:
Slúchadlá AE2w Bluetooth
Odnímateľný modul Bluetooth
Nabíjací kábel USB (1 m)
Voliteľný zvukový kábel (1,67 m)
Vrecúško na sťahovaciu šnúrku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE AE2w Bluetooth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE AE2w Bluetooth.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií