AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Bose S1 Pro s batériou

Zobraziť katalóg
Bose S1 Pro s batériou
4,4 6 hodnotení
Bluetooth reproduktor – aktívny, profesionálne ozvučenie, frekvenčný rozsah od 62 Hz do 17000 Hz, XLR, Bluetooth, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 6 h
Kód:  BOS904m8 Produktové číslo:  787930-2120 Stránky výrobcu

Bose S1 Pro s batériou

Vychutnajte si zvuk v profesionálnej kvalite kedykoľvek a kdekoľvek

Prenosný bluetooth reproduktor Bose S1 Pro sa stane skvelým parťákom na večierkoch, záhradných párty, narodeninových oslavách či pri hraní na ulici. Vďaka bezdrôtovej bluetooth technológii môžete hudbu streamovať priamo z mobilného zariadenia a k dispozícii sú konektory na pripojenie mikrofónu, gitary alebo keyboardu. Vďaka kompaktnej veľkosti a praktickému držadlu sa reproduktor ľahko prenáša, takže ho môžete používať takmer kdekoľvek.


Špičkový zvukový výstup bez ohľadu na orientáciu umiestnenia

Tento univerzálny reproduktor môžete umiestniť na zem, na bok, nakloniť do pozície odpočúvacieho monitora, alebo nainštalovať na kompatibilný stojan s priemerom 35 mm. Vstavané senzory a automatická ekvalizácia zaistí vždy plný a vyvážený zvuk nech je reproduktor umiestnený v akejkoľvek polohe.


Kompaktný prenosný dizajn

Akustické kombo Bose S1 Pro aj napriek svojej robustnej konštrukcii disponuje hmotnosťou len 7,1 kg. Je tak ideálne nielen na večierky, oslavy či busking, ale vďaka mikrofonovému vstupu ho využijete aj na rôzne konferencie alebo prezentácie.

Všestranné využitie

Buďte DJ a streamujte hudbu z mobilného zariadenia, alebo pripojte k reproduktoru mikrofón, klávesy či gitaru a postarajte sa o hudobnú produkciu vlastnými silami. O prirodzený zvuk mikrofónov a gitár sa postará technológia ToneMatch, zatiaľ čo funkcia Auto EQ automaticky optimalizuje zvukový výstup, aby bol dosiahnutý najlepší výsledok.

Dlhá výdrž batérie

Dobíjací lítium-iónový akumulátor zaistí energiu až na 6 hodín prevádzky, vďaka čomu je zabezpečené plynulé prehrávanie hudby bez prerušenia, aj keď sa večierok pretiahne až do rána. Batéria disponuje funkciou Quick Charge, ktorá umožní jej rýchle dobíjanie.

Mobilná aplikácia Bose Connect

Mobilná aplikácia Bose Connect je vybavená Party režimom, vďaka ktorému môžete streamovať bezdrôtový zvuk do druhého systému S1 Pro alebo do akéhokoľvek kompatibilného reproduktora Bose s technológiou bluetooth. Aplikácia navyše umožní pokročilú konfiguráciu zariadenia, vďaka čomu môžete z reproduktora dostať maximum.


3 kanály s individuálnou korekciou zvukového výstupu

Bose S1 Pro disponuje trojkanálovým zmiešavačom, ktorý ponúka nezávislú korekciu výšok, basov a úrovne reverb na dvoch kanáloch s XLR/TRS vstupmi a tretím vyhradeným kanálom pre káblový (3,5 mm) alebo bezdrôtový zdroj zvuku. Na bočnej strane sa nachádzajú 3 voliče na nastavenie hlasitosti jednotlivých kanálov s indikáciou signálu. Vo výbave nechýba ani linkový výstup na prepojenie s ďalším PA alebo mixom.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
XLR Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
XLR Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Výstupy
6,3 mm Jack Hotovo!

Charakteristika

Frekvencia od
62 Hz Hotovo!
Frekvencia do
17 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
6 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
24 cm Hotovo!
Hĺbka
28,2 cm Hotovo!
Výška
33,2 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
7,1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
Profesionálne ozvučenie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mohl bych se zeptat kolik má tenhle reproduktor wattů?

Dobry den zakoupil jsem tento reproduktor, ale nedaří se mi ho zaregistrovat na stránkách BOSE. Stále mi to píše chybu.

Dobrý dem, je tento reproduktor vhodný jako párty-box nebo je určen čistě pro reprodukci živé hudby ( kytara atp.)?

Dobrý den, dají se dva reproduktory permanentně propojit kabelem jako stereo bez aplikace? Chtěl by jsem je případně oba využít jako stereo u promítání filmů na projektoru.

Dobrý den prosím alzo jde tenhle chytrej reprak nejak pripojit nebo spárovat i z radiem a pokud ano jake byste i radio doporučili děkuji mnookrát za odpověd s prátelsky pozravem váš věrnej zákazník.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč mi nejde propojit reproduktor s aplikací Bose, aplikace mi ukazuje jak, ale nefunguje mi to. Mužů poprosit o radu? Jinak je to super produkt mužů jen doporučit.👌

Dobrý den, v čem je váš Bose S1 Pro lepší než ten na serveru Odkaz do neznáma který je o 1600,- Kč (!!!) levnější??? Děkuji za odpověď

Dobrý den, je tento box včetně baterie? Děkuji

Dobrý den, v jakém časovém horizontu vidíte naskladnění? díky :)

I want to place an order for this product (Bose S1 Pro Sysyem with battery-BOS904m8). But it said that it is not in stock now. If i order it. When does it come? How many days does it take to bring it into the stock? Could you please inform me soon? Thanks a lot in advance. Sertaç

Diskusia a poradňa k Bose S1 Pro s batériou
Príslušenstvo pre Bose S1 Pro s batériou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE S1 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bose S1 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bose S1 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bose S1 Pro.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií