Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

C-TECH AHS-07, čierne

Zobraziť katalóg
C-TECH AHS-07, čierne
4,1 10 hodnotení
Herné slúchadlá – meniče 40mm, frekvenčný rozsah 20Hz–20KHz, 3.5mm jack, opletený kábel, dĺžka 1.2m
Kód:  MC507c7 Produktové číslo:  AHS-07 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

C-TECH AHS-07, čierne

Slúchadlá C-TECH AHS-01 si obľúbite vďaka podarenému a originálnemu dizajnu, ale aj pre ich komfortné prevedenie. Nastaviteľný tylový oblúk je samozrejmosťou a vystužené mušle sú veľmi príjemné. Slúchadlá C-TECH AHS-01 využijete nielen pri práci alebo doma, ale môžete si ich vziať tiež na cesty. Pripojenie vám zabezpečí 3,5 mm jack, ktorý je na opletenom kábli dlhom 1,2 metra. Využijete určite tiež mikrofón, ktorý oceníte pri použití s tabletom alebo mobilným telefónom.

Kľúčové vlastnosti Slúchadiel C-TECH AHS-01

  • Slúchadlá C-TECH AHS-01 môžete využiť doma aj na cestách
  • Mäkké a príjemné vystuženie na mušliach
  • Mikrofón na kábli, ktorý oceníte pri hovoroch
  • Kvalitné prevedenie a moderný dizajn
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Taková mini otázka. Jdou i do telefonu, že? Cu tyhle koupit protože mým uším začínají vadit bez-špuntové a špuntové hrají celkem málo. c:

Dobrý den chci se zeptat. Můžou se sluchátka zapojit i do mobilu (NPŘ. Samsung galaxy A5 2017) a ještě jestli zvuk je čistý a jestli sou vhodné na cesty. Děkuji moc Kateřina Tůmová

ja by som sa chcel spytat kolko maju jackov. respektive ci jask na miktofon a sluchatka je jeden alebo su dva. a hlavne ci su kompatibilne s ps4

chi se zeptat mají i mikrofon

Diskusia a poradňa k C-TECH AHS-07, čierne
Príslušenstvo pre C-TECH AHS-07, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH AHS-07, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer C-TECH AHS-07, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer C-TECH AHS-07, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-TECH AHS-07 - fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií