AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

C-TECH Kalypso

Zobraziť katalóg
C-TECH Kalypso
4,2 31 hodnotení
Slúchadlá s ovládaním hlasitosti a mikrofónu na kábli, citlivosť 110 dB, čierno-červené, dĺžka opleteného kábla 2 m, 2x jack 3,5 mm so 4-pólovou redukciou
Kód:  MC507f Produktové číslo:  GHS-04R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

C-TECH Kalypso

Slúchadlá stvorené pre hráčov

Slúchadlá C-TECH Kalypso sú moderné a štýlové slúchadlá šité na mieru všetkým hráčom počítačových hier rovnako ako milovníkom multimédií, ktorí sa nezaobídu bez špičkového zvuku. Pohodlné náušníky slúchadiel s čalúneným nastaviteľným hlavovým mostom sa dokonale prispôsobia tvaru vašej hlavy, čím sa postarajú o to, že aj po hodinách hrania sa budete stále cítiť v pohodlí.

Bezkonkurenčný zvuk

Veľmi kvalitné 40 mm meniče s frekvenčným rozsahom 20 - 20000 Hz poskytnú veľmi kvalitnú a vernú reprodukciu akýchkoľvek zvukových efektov s ostrými výškami a hlbokými basmi, takže vám žiadny herný nepriateľ už neunikne.

vypnuté
Bezkonkurenční zvuk

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nič vám neunikne

S uzavretou konštrukciou slúchadiel sa nemusíte báť, že by vás rušili zvuky okolitého prostredia. Nechajte sa vtiahnuť do víru hry a plne sa sústreďte na likvidáciu svojich nepriateľov.

Sloboda pri hraní hier

Slobodu pri hernom zážitku vám poskytne dvojmetrový opletený kábel, na ktorého konci je 3,5 mm 4-pólový jack. Prostredníctvom citlivého mikrofónu, ktorým slúchadlá disponujú, sa k vašim spoluhráčom dostane vždy čistý a zrozumiteľný hlasový prejav, preto môžete bez starostí z nedorozumenia plánovať so spoluhráčmi tú najlepšiu hernú taktiku.

vypnuté
Svoboda pro hraní

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduché ovládanie

Mikrofón využijete aj na komunikáciu cez Skype alebo ako handsfree k telefónu. Ak mikrofón nechcete používať, stačí ho vypnúť na ovládaní umiestnenom na kábli slúchadiel, kde si možno prispôsobiť hlasitosť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

funguje na ps4???

Mám problém se sluchátky nejdříve slyším jen na pravý sluchátko a pak jen na levý sluchátko, Kámoši mě slyší jen trošku a říkají že zním jako kdybych volal do záchodu.

Dobrý den, můžu se zeptat jestli tam je někde mikrofon ? Nebo jestli byste mi nějaké sluchátka s mikrofonem doporučily do 700Kč ? Děkuji

Dobrý den mam otázku když si chci nastavít mikrák a když mluvím nikdo mě neslyší ale vše mam nastavené spravně nevíte někdo rádu? :)

Dobrý den. Koupil jsem si tyto sluchátka a zjistil jsem že mi do nich nejde v pořádku zvuk (jednou jde třeba jen do pravé části jindy zas slyšim neúplný zvuk). Zjistil jsem že se problem nejspíše vyskytl v části kdy se sluchátka připuji k ovládání a vypínání zvuku. Konektor tam asi nezapadne a proto ho tam musim přidržovat. Vůbec s nimi nic neslyšim, sluchátka jsou mi teď k ničemu, prosim o pomoc.

Diskusia a poradňa k C-TECH Kalypso
Príslušenstvo pre C-TECH Kalypso Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH Kalypso. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH Kalypso. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH Kalypso. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-TECH Kalypso.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií