AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY CVST G384DM-S

Zobraziť katalóg
CANDY CVST G384DM-S
3,7 3 hodnotení
Práčka plnená zhora A +++, 8kg, 1400ot./min., Hlučnosť 58 / 78dB (A), Antioverflow, 16 programov + 40 Smart Touch, Odložený štart, VxŠxH 85x40x60cm, Mix Power Systém +, zastavenie dvierok hore, pomalé otváranie dvierok bubna, rýchle cykly 14 / 30/44 min.
Kód:  CANPR025 Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  31007562 Stránky výrobcu

CANDY CVST G384DM-S

Práčka Candy CVST G384DM-S je ideálnym riešením do malej kúpeľne

Ak ste zvolili práčku CANDY CVST G384DM-S, okamžite oceníte jej ekonomickú úspornosť, doloženú zaradením do energetickej triedy A+++ a ročnou spotrebou 196 kWh. Dokonale čistá bielizeň je zaručená vďaka patentovanému systému rozpúšťania pracieho prášku spolu s vodou v špeciálnej komore a následným kropením bielizne touto penou počas prania. Dochádza tak k zníženiu času prania, zvýšeniu účinnosti prania aj pri nízkych teplotách (20 °C) a zníženiu energie. Dokonca umožňuje prať bielu a farebnú bielizeň dohromady.


CANDY CVST G384DM-S

Práčka Candy CVST G384DM-S poskytuje efektívny a vysoko účinný prací cyklus

Srdcom kompaktnej práčky Candy CVST G384DM-S je bubon Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu. Do práčky Candy CVST G384DM-S pohodlne umiestnite až 8 kilogramov špinavej bielizne. Práčka sa tak hodí aj pre početnejšiu rodinu s množstvom oblečenia. Poteší vás efektívny a vysoko účinný prací cyklus aj široká škála programov na špecifické typy tkanín. Candy pamätal tiež na maximálnu bezpečnosť, a preto je práčka opatrená ochranou proti pretečeniu Antioverflow, nadmernému peneniu a detskou poistkou. Určite poteší aj novodobými vychytenosťami a možnosťou ovládania pomocou inteligentného telefónu.


Candy CVST G384DM-S je práčka novej generácie

Práčka Candy CVST G384DM-S disponuje inteligentnou technológiou Smart Touch, ktorú Candy vyvinul na ešte pohodlnejšie ovládanie. Pomocou NFC bezdotykovo prepojí práčku s vaším smartfónom a ponúkne vám novú paletu využitia. Cez mobil môžete ľahko spustiť jeden zo 40 Smart Touch programov, alebo zostať pri 16 základných automatických režimoch. Nastavte si čas, kedy chcete spustiť prací cyklus a vyskúšajte aj funkciu kontrolného cyklu alebo hlasové ovládanie. Pozrite si štatistiky prania a spotreby energie, aby ste mali všetko pod dokonalou kontrolou.

CANDY CVST G384DM-S

Kľúčové vlastnosti práčky Candy CVST G384DM-S

  • Úsporná energetická trieda A+++
  • Úzka vrchom plnená (40 cm)
  • Moderný dizajn
  • Detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie prania
  • Možnosť ovládania pomocou inteligentného telefónu (SmartTouch)
  • Možnosť odloženia začiatku prania až o 24 hodín
  • Jednoduché žehlenie – umožňuje minimalizovať pokrčenie bielizne
  • Nastavenie otáčok odstreďovania

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky inteligentné práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vztahuje se na tuto pračku 5letá rozšířená záruka?

jak dlouha je privodni hadice ?

Dobry den, je soucasti baleni i privodni hadice? Diky za odpoved

Dobry den, v popise k pracke mate uvedene, ze ma 1000 otacok a v parametroch pracky je 1400 otacok. Prosim vas, ktory udaj je spravny? Kedze mam zaujem kupit pracku. Dakujem

Diskusia a poradňa k CANDY CVST G384DM-S
Príslušenstvo pre CANDY CVST G384DM-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CVST G384DM-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CANDY CVST G384DM-S.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií