PET Aplikace

Canon PIXMA G3400

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA G3400
4,5 18 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4, skener/kopírka/tlačiareň, ESAT, 8.8 obrázkov za minútu čiernobielo, 5 obrázkov za minútu farebne, 4800×1200DPI, USB, WiFi
Kód:  PC115a3 Produktové číslo:  0630C009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA G3400


vypnuté
 Canon PIXMA G3400

Bezdrôtová tlač s vysokou výťažnosťou

Zariadenie PIXMA G3400 s WiFi konektivitou sa výborne hodí pre domácnosti, domáce kancelárie a malé firmy pre tlač pracovných dokumentov aj fotografií. Naše multifunkčné zariadenie ponúka bezkonkurenčnú výťažnosť až 7 000 farebných a 6 000 čiernobielych strán, a zaisťuje tak výraznú úsporu a nízke náklady na tlač.


Pigmentový čierny atrament a atramenty na báze farbív

Zvýšte kvalitu svojich výtlačkov pomocou vysokokvalitného čierneho pigmentového atramentu a farebných atramentov na báze farbív, s ktorými môžete vytvárať perfektne ostré texty a nádherné živé obrázky. Atramenty tiež umožňujú vytlačiť fotografie bez okrajov vo formáte 4 × 6" približne za 60 sekúnd.

vypnuté
 Canon PIXMA G3400

Aplikácia Canon PRINT/WiFi tlač

Jednoduchá tlač odkiaľkoľvek – zariadenie PIXMA G3400 umožňuje vďaka WiFi konektivite tlačiť bezdrôtovo z počítača a inteligentných zariadení pomocou aplikácie Canon PRINT. Nemusíte inštalovať nový softvér, aby ste svoju tlač udržali v plnom prúde.


vypnuté
 Canon PIXMA G3400

PIXMA Cloud

Služba PIXMA Cloud vám prináša prístup k online službám Google Drive, Evernote, Dropbox a OneDrive. Vieme tiež, akú veľkú úlohu zohrávajú sociálne siete pri zdieľaní informácií, a preto sme pre vás pripravili možnosť tlačiť z webov, ako sú Facebook a Instagram.


Integrované zásobníky atramentu

Zariadenia série PIXMA G boli vyvinuté s dôrazom na dizajn. Vpredu umiestnené zásobníky atramentu možno jednoducho dopĺňať a kontrolovať, takže vám atrament nikdy neočakávane nedôjde. Kompaktný a elegantný dizajn je navyše vhodný pre domáce aj kancelárske prostredie.

vypnuté
 Canon PIXMA G3400

vypnuté
 Canon PIXMA G3400

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové multifunkčné zariadenie s vysokou výťažnosťou na tlač dokumentov a fotografií
  • Farebná: 7 000 strán, čiernobiela: 6 000 strán
  • WiFi tlač z inteligentných zariadení pomocou aplikácie Canon PRINT a služby PIXMA Cloud Link
  • Bezokrajové fotografie vo formáte 4 × 6" za 60 sekúnd
  • Veľkoobjemová a cenovo efektívna tlač

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8,8 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8,8 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
5 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
163 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Šírka
445 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chci se zeptat jestli součástí balení nové tiskárny jsou i lahvičky s inkoustem nebo jestli se musí dokoupit zvlášť?

Tiskárna se mi nechce připojit přez wifi s programem canon print injekt selphy. Tiskárna se vubec neobjeví v nabídce dostupných zařízení, přez to že kontrolka wifi svítí. Postup z manuálu jsem již vyzkoušel, nevíte jestli v postupu v manuálu není nejaka chyba?

Nebyla ještě včera akční cena ??? asi 3800 nebo kolik ?

Chci ze zeptat zda u této tiskárny mohu okopírovat dokument (oscenovat a vytisknout) i když nebude zapnutý PC ???

Funguje tato tlaciaren (G3400) cez WIFI nomalne ako sietova? Tzn ze ju vidim na PC pripojenom do siete ako klasicku tlaciaren a mozem tlacit z akejkolvek aplikacie /napr z WORDU)?. Alebo to ide len cez nejaku specialnu CANON aplikaciu? Dakujem

dobrý den první otázka dokáže tiskárna tisknout jenom černobíle? druhá otázka potřebuji vědět jak tiskne fotky jestli špatně kvalitně myslím na fotopapír děkuji

Dobrý den, jak je to ze zasycháním inkoustu, když netisknu měsíc v kuse nebo třeba třeba rok? a jak se to dál řeší? (ODPOVĚĎ) Jestli tisknete jednou za rok a méně, tak si pořiďte jehličkovou tiskárnu a ne inkoustovou, u ní nic nezaschne, snad jen Vám může časem zplesnivět páska. (DALŠÍ OTÁZKA) Mám jasno, jdu do této inkoustové tiskárny, ale zajímala by mě fakta. Po jaké době nečinnosti tiskárna zaschne (jak se pak čistí)? Jak minimálně často něco vytisknout (jednou za týden nebo jednou za 3 týdny, atd.)? Jak dlouho netisknutí, že už nelze zprovoznit v domácích podmínkách a je třeba odeslat ji do servisu? A jak dlouho netisknutí aby byla celá na odpis? (4 měs nebo rok, 2 roky?) Prosím o VYČERPÁVAJÍCÍ odpověďi, popř. vlastní zkušenosti (dohady a doporučení pro laserovou tiskárnu a podobně mi nepomohou - jdu do inkoustové) Děkuji za příspěvky

dobrý den, jak je to ze zasycháním inkoustu, když netisknu měsíc v kuse nebo třeba třeba rok? a jak se to dál řeší?

dobrý den, tiskne bezokrajově A4? a kolik jich může vytisknout než se zanese? a nevadí barvám v nádržce sluneční svit (aby nevybledly nebo tak)

jaká je maximální gramáž papíru A4? (canon pixma g3400)

123
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA G3400
Príslušenstvo pre Canon PIXMA G3400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA G3400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G3400.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií