AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Caso CAS-01320

Zobraziť katalóg
Caso CAS-01320
Vákuovačka ručné, objem čerpadla 9l / min, nabíjacia stanica, súčasťou 2 vínovej zátky pre uzatvorenie fliaš
Kód:  CAVM001 Produktové číslo:  CAS-01320

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Caso CAS-01320

Praktická ručné vakuovačkou značky Caso je ideálny pre použitie v domácnostiach a pomôže vám predĺžiť celkovú životnosť a predovšetkým čerstvosť potravín ako napríklad mäsa, rýb, zeleniny, ale aj ovocie. Jej používanie zvládne naozaj každý.Potraviny stačí zabaliť do špeciálnych vrecúšok so zipsom a ventilom a jednoducho z nich odsajete vzduch. Vďaka tomu udržíte nežiaduce baktérie a plesne mimo hry, čím majú potraviny svoju stálu chuť a nebudú sa vysušovať. Navyše s ňou môžete vákuovať aj fľaše s pomocou praktickej zátky. Zariadenie je napájané 7,2V batériou.

kľúčové vlastnosti

  • Praktická ručné vakuovačkou
  • Jednoduché ovládanie
  • kompaktné rozmery
  • nabíjacia stanica
  • 2 vínovej zátky v balení
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vakuovačku bych si chtěla koupit a používat na vinné lahve.Víte,jestli ji lze použít na zatky k běžným manuálním vakuovým pumpám?Pokud ne,lze objednat k vakuovačce zátky?A lze objednat náhradní část s přísavkou?Děkuji za zaslané informace.

Diskusia a poradňa k Caso CAS-01320
Príslušenstvo pre Caso CAS-01320 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASO CAS-01320. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caso CAS-01320. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caso CAS-01320. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Caso CAS-01320.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií