Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CEL-TEC E20 Dual GPS

Zobraziť katalóg
CEL-TEC E20 Dual GPS
Kamera do auta – duálna, predná kamera – 1080p/30fps, uhol záberu 150°, zadná kamera – 720p/30fps, IR prísvit, uhol záberu 130°, SONY senzor, vstavaný fotoaparát, 2.4 LCD displej, G-senzor, GPS, časozber, parkovací mód, nočný režim, detekcia pohybu, natáčanie v slučke, zamykanie záznamu, funkcia WDR, vstavaný mikrofón, microSDHC/XC až 64GB, H.264, MOV, HDMI, USB 2.0, CZ menu, Li-Ion 420mAh
Kód:  CEL001u1 Produktové číslo:  1710-009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CEL-TEC E20 Dual GPS

Zaznamenávajte svoju cestu s duálnou záznamovou kamerou CEL-TEC E20 Dual GPS. Vďaka vstavanému GPS modulu je možné v počítači spätne prehrať záznam vrátane trasy v Google mapách. Disponuje dvojicou kamier – predná kamera zaznamenáva dianie pred vozidlom vo Full HD rozlíšení, vnútorná natáčacia kamera sníma dianie vo vnútri auta v rozlíšení HD. O perfektnú kvalitu záznamu sa postará špičkový chipset spolu so SONY senzorom a kvalitnou šošovkou oboch kamier. S funkciou zamknutia záznamu a nahrávania do slučky vám žiadny dôležitý záznam neunikne.


Kľúčové vlastnosti CEL-TEC E20 Dual GPS

  • Vstavaný modul GPS
  • Spätné sledovanie trasy na Google maps
  • Jedinečný duálny záznam
  • Svetelnosti f/1,8 a f/2,6 zaručia kvalitné zábery aj v zlom osvetlení
  • 150° záber a Full HD rozlíšenie z prednej kamery
  • 130° záber a HD rozlíšenie z vnútornej kamery
  • Podpora microSD až do veľkosti 64 GB
  • Formáty H.264, MOV a JPEG
  • Vstavaný mikrofón na nahrávanie zvuku
Záznamová kamera do auta CEL-TEC E20 Dual GPS

Záznamová kamera do auta CEL-TEC E20 Dual GPS

Duálny Full HD/HD záznam s kamerou CEL-TEC E20 Dual GPS

Duálny záznam s kamerou do auta CEL-TEC E20 Dual GPS bude vo skvelej kvalite aj v zlom osvetlení. Je vybavená štvoricou IR LED pre jasný záznam aj v kabíne vozidla. Špičkovú kvalitu záznamu zaručí chipset Novatek, SONY senzor a kvalitná 6-členná šošovka oboch kamier.

Predná kamera sníma 150° záber vo Full HD rozlíšení 1 920 × 1 080, vnútorná natáčacia kamera 130° záber v HD rozlíšení (1 280 × 720). Vďaka vstavanému GPS senzoru je možné v počítači spätne zobraziť záznam vrátane náhľadu trasy na Google mapách a rýchlosti.


CEL-TEC E20 Dual GPS a užitočné funkcie

V záznamovej kamere do auta CEL-TEC E20 Dual GPS je možné nastaviť automatické zapínanie pri naštartovaní vozidla. Oslnenia od displeja kamery pri zapnutí sa báť nemusíte – jednoducho je možné nastaviť jeho vypnutie. Kamere CEL-TEC nechýba ani vstavaný G-senzor, ktorý reaguje na prudké pohyby auta. Ak senzor deteguje náraz, uzamkne aktuálne prebiehajúci záznam proti prepísaniu a bezpečne ho uloží na SD kartu. Nemožno nespomenúť funkciu parkovacieho režimu, ktorý pri zaznamenaní otrasu automobilu aj vo vypnutom stave spustí záznam, ktorý sa taktiež ukladá uzamknutý proti prepisu. Ďalšou z bezpečnostných funkcií je detekcia pohybu, keď sa pri zapnutej kamere a detekcii pohybu pred šošovkou spustí nahrávanie záznamu.


Detailné zábery s kamerou CEL-TEC

Pri slabom osvetlení a protisvetle príde vhod technológia WDR, ktorá zaisťuje kvalitný obraz kamery CEL-TEC vyrovnaním presvetlených a tmavých miest. Špičkovej kvalite obrazu napomáha aj kvalitná optika so svetelnosťou f/1,8 pre prednú a f/2,6 pre vnútornú kameru.

Záznamová kamera do auta CEL-TEC E20 Dual GPS

Záznamová kamera do auta CEL-TEC E20 Dual GPS

2,4" LCD displej kamery CEL-TEC E20 Dual GPS

Farebný displej a podpora SD kariet

Zaznamenané videá sa dajú ľahko pozrieť na 2,4" LCD displeji, kde tiež pohodlne nastavíte všetky dôležité parametre. Kamera CEL-TEC E20 Dual GPS podporuje až 64 GB microSD karty, čo predstavuje dostatok priestoru na zhruba 18 hodín záznamu z oboch kamier v maximálnom rozlíšení.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Držiak Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
420 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať kúpil som u Vás túto kameru, ale aj keď nastavujem všemožne čo sa dá, dlhší záznam ako 5h:20min pri 64 GB karte, ktorá je max. podporovaná sa mi nedarí nastaviť. Pritom som sa dočítal na stránke dovozcu, že by malo zvládnuť 18 hodín pri plnom rozlíšení. Neviete poradiť, ďakujem

Diskusia a poradňa k CEL-TEC E20 Dual GPS
Príslušenstvo pre CEL-TEC E20 Dual GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CEL-TEC E20 Dual GPS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií