Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium

Zobraziť katalóg
Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium
4,7 12 hodnotení
Kamera do auta – LCD displej: 9.88" dotykový IPS, H.264, senzor CMOS JX F22, GPS externý modul, microSDHC až 128GB, G senzor, reproduktor, mikrofón, uhly záberu: 140° a 140°, batéria Li-Ion 500mAh, rozhranie: AV (zadná kamera), mini USB (napájanie, PC), jack (GPS modul), slot microSD, režim parkovania (navádzacie čiary)
Kód:  CEL106c Produktové číslo:  1808-023 Stránky výrobcu

Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium

      

Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium

       

Duálna kamera do auta

Duálna záznamová kamera do auta CEL-TEC M10 ponúkne 140° uhol záberu dostatočný na zmapovanie diania okolo auta. V podstate sú to kamery dve – predná SUPER HD kamera je umiestnená v spätnom zrkadle a zadná miniatúrna vodotesná AHD kamera, ktorú možno namontovať aj z vonkajšej strany auta, poskytujúca záznam v HD rozlíšení (720P @ 25fps, H.264).

   

   

Úplne nahradí spätné zrkadlo

Vlastnú kameru umiestníte miesto spätného zrkadla. Celý 9,88" displej sa ihneď premení na dotykovú plochu, kde môžete nastavovať všetky dôležité funkcie. Tiež  možno pri cúvaní sledovať projekciu zo zadnej kamery vrátane navádzacích čiar.

       
Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium
           

Dôležité funkcie Cel-Tec M10 DUAL vrátane záznamu GPS polohy

V názve M10 DUAL nie je označenie GPS náhodou. Kamera má v balení GPS modul na kábli, ktorý ľahko prilepíte kdekoľvek vám to bude vyhovovať. Vďaka nemu sa do záznamu ukladajú informácie o polohe a rýchlosti. V špeciálnom prehrávači je neskôr možné prehrať záznam vrátane trasy v Google mapách, rýchlosti a dát preťaženia (nárazov) z G-senzora. Takisto môže byť zobrazená aktuálna rýchlosť priamo na displeji počas jazdy.


Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium

        

Až 17 hodín záznamu autokamerou CEL-TEC M10 DUAL GPS

Autokamera CEL-TEC M10 DUAL GPS podporuje až 128 GB microSD karty, čo je dostatok priestoru na približne 17 hodín záznamu s oboma zapojenými kamerami (predná FULL HD, zadná HD rozlíšenie).

       

Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium
     
   

Kľúčové vlastnosti kamery do auta CEL-TEC M10 DUAL GPS Premium

  • Multifunkčné spätné zrkadlo s 9,88" dotykovým displejom
  • Špičková predná kamera so Super HD rozlíšením 1 296p
  • Zadnú kameru možno umiestniť aj mimo auta, slúži počas cúvania a na záznam počas jazdy
  • Súčasťou balenia GPS modul, ktorý uloží potrebné metadáta k vytvorenému záberu
  • LDWS (Lane Departure Warning system) asistent na stráženie jazdných pruhov
       

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,5 cm Hotovo!
Výška
1,8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,5 cm Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
2304×1296 Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
Vodoodolnosť, Dotykové ovládanie, GPS, Nahrávanie v slučke Hotovo!
Asistenčné systémy
Lane Assist Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné promítat na displej zadní kameru během jízdy? Mám dodávku, ze které není vidět ven a chtěl bych primárně používat zadní kameru místo klasického zpětného zrcátka. Děkuji.

Dobrý den/večer, uvažuji o koupi tohoto kamerového systému do vozu, ale nevím zda je možné u této kamery mít puštěný záznam z přední a zároveň zadní kamery. Další je možné nastavit, aby se záznam přemazával novým a ukládal jen to důležité ( záznam nehody apod. ). Nevíte náhodou někdo? Předem děkuji za odpověď a zatím jsem s pozdravem.

Dobrý den, zakoupil jsem tuto kameru do auta. Součástí balení je kamera s montážním příslušenstvím na zadní část vozidla, která pomáhá při couvání. Je to táž kamera, kterou systém používá k záznamu za jízdy co se děje za vozidlem, nebo je zapotřebí doobjednat jinou (jakou?) kameru? Děkujeme,

Dobrý den, má toto zařízení Android? A lze na něm pustit navigaci WAZE? Děkuji

Dobry den. Chcem sa spytat. Da sa v kamere nastavit rychlostne upozornenie? Napriklad ak nastavim 50km/h a pojdem viac ako 50km/h zacne to napr. pipat alebo na obrazovke ukaze rychlost v cervenom ako to je u niektorych navigaciach. Dakujem za odpoved.

Dobrý den chci se zeptat jestli je nutné po instalaci kamery auto homologovat jelikož zakrytí zpětného zrcátka už je podle mého názoru velký zásah do ovládacích prvků vozidla aspoň z pohledu zákona, v praxi je to jedno ale nerad bych pak čelil pokutám

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli má tento produkt atest popřípadě jaké jsou podmínky jeho použití v ČR, nerad bych následně čelil pokutám

Dobry den, ma tato kamera tiez senzor pohybu? Nahrava ked je auto zaparkovane a nie je ziadny otras, ale len ked niekde chodi popred auto? Dakujem za odpoved.

Dobry den, umoznuje zrcatko prehrani nahravek primo v nem nebo jen v aplikaci na PC? Jde mi o situaci kdy dojde k nehode a jak pripadne prehraji nahrany zaznam nehody policii v pripade potreby? Dekuji za odpoved. Martin

Dobrý den Mám 2 auta a chtěl bych kameru do obou aut. Je možné dokoupit pouze zadní kameru? Abych při změně auta sebou vzal pouze přední kameru a zadní bych měl nainstalovanou v obou autech.

12
Diskusia a poradňa k Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium
Príslušenstvo pre Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec M10 DUAL GPS Premium .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií