PET AlzaBoxy Q1

Concept PC-5040

Zobraziť katalóg
Concept PC-5040
4,2 19 hodnotení
Domáca pekáreň s bezlepkovým programom, 2 hnetacie háky, 750-1250g cesta, 12 predvolených programov, 1 nepriľnavá vyberateľná forma: hranatá, LCD displej s popisom programov, odložený štart až 12 hodín, funkcia udržania teploty na dobu 60tich minút
Kód:  ECO100n Produktové číslo:  PC5040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept PC-5040

Praktická domáca pekáreň, vďaka ktorej si môžete denne vychutnať čerstvé pečivo.Vďaka 12-násť hodinovému časovaču je zabezpečené, že pečenie začne vo vami zvolenú dobu.Pekáreň sa vyznačuje tichým chodom a tak ju môžete nechať piecť aj cez noc a ráno si užiť čerstvé a voňavé pečivo.Samotné pečenie je plne automatické, stačí vložiť ingrediencie a zvoliť príslušný program.

Zariadenie disponuje rozmanitým množstvom programov, okrem pečenia rôznych druhov chleba, je možné ho použiť aj na prípravu ciest na kysnuté koláče, rožky, cestoviny, ale tiež na výrobu džemov, zaváranín či kompótov.Pekáreň je prispôsobená na cestá s hmotnosťou 750g - 1250g.Nádoba na pečenie s nepriľnavým povrchom je vybavená dvoma hákmi na miesenie, ktoré cesto výborne spracujú.Iste oceníte aj možnosť umývať nádobu v umývačke riadu.

Keď je pečenie hotové, prepne sa pekáreň do špeciálneho režimu Keep Warm, ktoré vaše pečivo udrží teplé ešte ďalších 60 minút.Návod na obsluhu pekárne obsahuje aj niekoľko zaujímavých receptov, takže sa okamžite po doručení môžete pustiť do prípravy chutného pečiva.

Parametre a špecifikácie:

Hmotnosť cesta:
750 g - 1250 g

Forma na pečenie:
nepriľnavá, hranatá, vyberateľná
možné umývať v umývačke riadu

Vlastnosti:
Dva hnetacie háky
Veľký LCD displej s popisom programov
Veľké okienko
Protišmykové nožičky
Nádobka s odmerkou

Špeciálne funkcie:
pečenie bezlepkového chleba + výroba marmelád,zaváranín a kompótov + príprava cesta na rezance a cestoviny
12 predvolených programov
Odložený štart až o 12 hodín
Funkcia udržania teploty po dobu 60tich minút (KEEP WARM)

Možnosť zvoliť stupeň prepečenia kôrky:
svetlá, stredná, tmavá

Rozmery:
430 x 280 x 280 mm (š xvxh)

Dĺžka prívodného kábla:
80 cm

Hmotnosť:
5,9 kg

Farba:
biela

Príkon:
850 W

Napätie:
220-240 V




 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Príkon
850 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 250 g Hotovo!
Počet hákov
2 ks Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
850 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 250 g Hotovo!
Počet hákov
2 ks Hotovo!

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept PC-5040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept PC-5040 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept PC-5040. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept PC-5040. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept PC-5040.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií