Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept RK-2310 Coco

Zobraziť katalóg
Concept RK-2310 Coco
4,7 13 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2200W, materiál: plast, automatické vypnutie, led osvetlenie, otočná základňa a ukazovateľ vodnej hladiny, typ filtra: vyberateľný, biela
Kód:  CON002a24 Produktové číslo:  RK2310 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK-2310 Coco

Concept RK-2310 Coco je rýchlovarná kanvica s atraktívnym dizajnom s objemom 1,7 litra. Pre jednoduchú orientáciu je na obidvoch stranách kanvice vodoznak. Z ďalších užitočných funkcií nechýba praktické otváranie veka, automatické vypnutie pri dosiahnutí bodu varu alebo pri zdvihnutí z podstavca, ktorý je opatrený kvalitným stredovým konektorom. Pre zachytenie nečistôt slúži vyberateľný filter, ktorý možno umývať pod prúdom vody. Samozrejmosťou je ochrana proti prehriatiu alebo tlačidlo zapnutia a vypnutia na ergonomicky tvarovanej rukoväti. Veľmi pekné je modré LED podsvietenie vodoznaku počas doby prevádzky

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlovarná kanvica
  • Bezšpirálová plastová nádoba sa výborne udržiava
  • Modré LED podsvietenie vodoznaku počas doby prevádzky
  • Kvalitný konektor
  • Praktické otváranie veka pomocou tlačidla v kryte
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém
  • Automatické vypínanie
  • Vodoznak po obidvoch stranách nádoby

Príkon:
2 200 W

Objem:
1,7 l

Rozmery:
220 x 225 x 162 mm

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
LED osvetlenie, Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
LED osvetlenie, Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se "zrušit" podsvícení u varné konvice? Třeba odstraněním té LED kontrolky (nebo by se tím přerušil obvod)? To svícení mne OPRAVDU obtěžuje (a nechápu, proč se to tak rozmohlo). Děkuji za radu, Kary.

Diskusia a poradňa k Concept RK-2310 Coco
Príslušenstvo pre Concept RK-2310 Coco Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK-2310. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK-2310. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK-2310. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK-2310 Coco.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií