Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept RK4065

Zobraziť katalóg
Concept RK4065
4,6 144 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.8 l, príkon 2200W, materiál: sklo, automatické vypnutie, funkcia udržania teploty, led osvetlenie, regulácia teploty, skrytá špirála, ukazovateľ vodnej hladiny a zvuková signalizácia, číra
Kód:  CONRK022 Produktové číslo:  RK4065 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK4065

Elegantná a výkonná kráska, ktorá vás poteší množstvom šikovných funkcií. Jej hlavnou prednosťou je možnosť regulovania teploty. Vodu si vďaka nej ohrejete na 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C alebo 100 °C. To, že je príprava skončená, spoznáte podľa zvukového signálu a farebným zmenám LED podsvietenia. Presné nastavenie teploty je skvelým pomocníkom pri varení čaju alebo instantnej kávy. Nemusíte čakať, až voda vychladne na optimálnu teplotu, a navyše ju máte hotovú o poznanie rýchlejšie. Ďalšia užitočná funkcia je Keep Warm - udržiavanie teploty. S jej pomocou sa voda prihrieva po dobu dvoch hodín. Termostat zapne vždy, keď teplota vody klesne pod 85 °C.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 1,8 l
  • Z odolného borosilikátového skla
  • Funkcia regulovanie teploty
  • Nastavenie teploty na 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C alebo 100 °C
  • Celonerezové hrdlo
  • Vodoznak pre presné určenie množstva vody v kanvici
  • Funkcia Keep Warm - udržiavanie teploty vody
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Elegantný moderný dizajn
  • Farebné LED podsvietenie

Elegancia a bezpečie

Rýchlovarná kanvica Concept je vyrobená z pevného a zdravotne nezávadného borosilikátového skla, ktoré je odolné proti škvrnám. Celonerezové hrdlo uľahčuje manipuláciu pri plnení vodou. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu bude kanvica ozdobou vašej kuchynskej linky. Každodenné používanie uľahčuje príjemne ľahké a dokonale intuitívne ovládanie. Kanvica je vybavená trojnásobným bezpečnostným systémom. Po dovarení vody sa sama vypne. Samozrejmosťou je aj ochrana proti spusteniu bez vody. 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci konvici koupit, ale zajímá mne zda se musí teplota vždy procvakat až na požadovanou hodnotu a nebo zůstane nastavená poslední použitá.

Dobrý den, Koupili jsme si tuto konvici, ale nikde nemůžeme najít funkci keep warm, ani v návodu o ní není zmínka

Dobrý den, je k této konvici samonavijeci kabel? Mám kuchyňskou plochu na ktere by stala konvice od zásuvky cca ve výšce 75 cm- dosáhne tam? Děkuji

Dobrý den. Mám strach zalevat horkou konvici studenou vodou, nepraskne?

Dobry den, meni se barva led sviteni podle aktualni teploty, nebo jen podle nastaveni, na jaka teplota je nastavena.

Dobrý den, zajímalo by mne, proč je v návodu uveden jako výrobce pan Valenta - Concept, ČR, když je na konvici napsáno, že je vyrobena v Číně?

Dobry den, jake ma tato konvice dno ? Nerez? Neni v tom hlinik?

Diskusia a poradňa k Concept RK4065
Príslušenstvo pre Concept RK4065 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK4065. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK4065. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK4065. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK4065 vízforraló.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií