AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CI-107 Book

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-107 Book
3,9 42 hodnotení
Čítačka kariet externá s USB hubom, SD, MiniSD, MicroSD, Memory Stick DUO, USB 2.0
Kód:  JD739f Produktové číslo:  CI-107 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-107 Book

Externá čítačka kariet Connect IT Book s USB hubom ponúka jednoduchý spôsob, ako rozšíriť množstvo USB portov, napríklad v ultrabooku, tabletu a ďalších prenosných zariadeniach. Skvele poslúži k počítaču bez čítačky kariet a s horšie prístupnými portmi USB. Ideálna bude tiež na cestách, vďaka svojej kompaktnej veľkosti sa totiž zmestí takmer kamkoľvek. Hub má dostupné 3 porty pre vaše harddisky, flash disky, mp3 prehrávače či polohovateľné zariadenia. Čítačka podporuje pamäťové karty typu T-Flash a všetky varianty SD kariet.

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:
USB port 1.1 a vyšší

Podpora kariet:
T-Flash
Micro SD/HC
Mini SD
SD/HC

USB sloty:
3x USB

Farba:
Čierna

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 98/2000/XP/Vista/7
Mac OS 10.1.2 a vyšší

Prečítať viac

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude mi tento produkt fungovat pro myš i klávesnici k tabletu android? Děkuji.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT CI-107 Book
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-107 Book Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-107 Book. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-107 Book. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-107 Book. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Connect CI-107 Book.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií