Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CI-647

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-647
3,8 11 hodnotení
Dokovacia stanica univerzálna, s možnosťou synchronizácie a nabíjania, micro USB
Kód:  JDW085b Produktové číslo:  CI-647 Stránky výrobcu

CONNECT IT CI-647

Univerzálna dokovacia stanica CONNECT IT CI-647 je určená pre väčšinu mobilných telefónov s micro USB konektorom. Umožňuje pohodlné nabíjanie aj synchronizáciu dát a zároveň slúži ako stojan telefónu, ktorý v ňom bude položený pod ideálnym pozorovacím uhlom. Praktické je, že svoj smartfón môžete do stanice postaviť dokonca aj s puzdrom. Dokovacia stanica je ľahko prenosná.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné nabíjanie aj synchronizácia dát
  • Slúži zároveň ako stojan
  • Telefón je v doku umiestnený pod ideálnym pozorovacím uhlom
  • Kompatibilná s väčšinou puzdier
  • Ľahká prenosnosť

Technické údaje
Vstup: 5 V, 1 – 2 A
Výstup: 5 V, 1 – 2 A
Farba: čierna

Súčasť balenia
Micro USB kábel

 
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2 A Hotovo!
Počet výstupov
1 Hotovo!
Konektory kábla
Micro USB Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!

Výkon a prúd

Maximálny prúd hlavného výstupu
2 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
1 Hotovo!

Kábel

Konektory kábla
Micro USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice
» Všetky micro USB nabíjačky na mobily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato stanice i pro tyto tipy telefonů? HUAWEI, Lenovo Vibe a VF 795 Vodafone.. Děkuji za odpověď

Dobrý den je tato dokovací stanice na mobil Xioami Redmi 4X

Dobrý den, lze použít i HONOR 9, eventuelně je nějaká alternativa ?

dobrý den, součástí balení je i kabel nebo jenom dokovací stanice? A pokud součástí balení není kabel tak se k tomu používá klasický Micro USB nebo jaký kabel? děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k CONNECT IT CI-647
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-647 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-647 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-647. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-647. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-647.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií