Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Waterproof M9

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Waterproof M9
4,0 2 hodnotení
Puzdro na mobil - pre mobilné telefóny do 4.8", s audio jack výstupom, rozmer prehľadnej časti 70x135mm
Kód:  JD811m Produktové číslo:  CI-655 Stránky výrobcu

CONNECT IT Waterproof M9

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

CONNECT IT Waterproof M9 pro mobilní telefony do 4,8"
 

Univerzálne a praktické

Pokiaľ zháňate puzdro na váš mobilný telefón či smartphone, ktoré vydrží aj náročné outdoorové aktivity, potom je vodotesné puzdro M9 tou pravou voľbou. Vďaka univerzálnemu prevedeniu je vhodné pre všetky mobilné telefóny do veľkosti 4,8". Pre maximálnu bezpečnosť je puzdro vybavené dvojitým zapínaním.

Do terénu aj do vody

Puzdro má stupeň ochrany IP47, čo znamená, že odolá prachu, vydrží aj náročnejšie zaobchádzanie a eliminuje prípadné odreniny, ale predovšetkým odoláva vode. S týmto puzdrom sa môžete potápať po dobu až 30 minút do hĺbky 1 metra, takže si môžete vziať svoj telefón aj k moru a vyfotiť si rodinu vo vode či podmorský svet.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

CONNECT IT Waterproof M9 pro mobilní telefony do 4,8"
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

CONNECT IT Waterproof M9 pro mobilní telefony do 4,8"
 

Pre počúvanie hudby a fotografie

Zariadenie možno ovládať aj v puzdre, navyše môžete počúvať hudbu napríklad na ležadle vo vode, puzdro je vybavené vodoodolným konektorom AUX na slúchadlá. Pre dokonalé fotky sú k dispozícii aj okienka pre nadobudnutie snímok. Ak jazdíte radi na hory, puzdro predstavuje kvalitnú ochranu aj proti chladu, na ktorý dotykové displeje často trpia.

Vlastnosti

  • Vodoodolný (IP47)
  • Piesku vzdorný
  • Odolnosť proti chladu
  • Vodoodolná AUX zásuvka (na slúchadlá)
  • Dvojité zapínanie pre väčšiu bezpečnosť
  • Univerzálny pre väčšinu telefónov do 4,8"
  • Funkčné ovládanie displeja telefónu cez puzdro
  • Okienka pre nadobudnutie snímok
  • Veľkosť puzdra: 102 × 200 × 20 mm
  • Veľkosť priehľadnej časti: 70 × 135 mm
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!
Šírka
70 mm Hotovo!
Výška
135 mm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Rozmery

Šírka
70 mm Hotovo!
Výška
135 mm Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ma dotaz na vodotesne pouzdro na samsung galaxy a3 2016 a 2017 je určeni to pouzdro jesli ano nebo ne

Dobrý Den chtěl bych se zeptat ma telefon který má dysplay 5, 0 myslite že se dotoho vleze ? Děkuji

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Waterproof M9
Príslušenstvo pre CONNECT IT Waterproof M9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Waterproof M9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wasserdicht M9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wasserdicht M9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT M9 Vízálló Telefontok.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií