Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Creative Aurvana Trio

Zobraziť katalóg
Creative Aurvana Trio
Slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, frekvenčný rozsah 5Hz–40000Hz, citlivosť 103dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 10mm, kábel 1.2m, 3.5mm Jack
Kód:  JP320d7 Produktové číslo:  51EF0750AA000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Aurvana Trio

Slúchadlá Creative Aurvana Trio ohromia svojou jedinečnou čistotou zvuku. Ich dominantou sú tri polia meničov s dvoma presne vyváženými kotvovými meničmi. Tie zaisťujú čisté stredné a vysoké tóny. V zostave nechýba ani jeden menič z biocelulózy, ktorý má na starosti presné a silné basy. Creative Aurvana Trio sa navyše môžu pochváliť potlačením šumu až 98 %, odpojiteľným opleteným MMCX káblom a linkovým mikrofónom a prvkami na prehrávanie. Ak teda hľadáte kvalitné, skvele hrajúce slúchadlá s perfektným zvukovým výkonom, tak budú Aurvana Trio správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom Creative Aurvana Trio

  • Tri polia meničov
  • Linkový mikrofón s ovládaním
  • Podpora zariadení iOS a Android s 3,5 mm výstupom
  • Odpojiteľný MMCX kábel
  • Potlačenie šumu až 98 %
  • Tri silikónové nadstavce v balení

Slúchadlá so špičkovým filtrovaním okolitého šumu

Trojmeničový systém umožňuje slúchadlám prinášať výnimočne priezračný zvuk v celom svojom spektre. Tento systém je zložený z výškového superreproduktora na detailné výšky, kotviaceho stredového meniča na prirodzené prehrávanie stredových tónov a unikátne basy prináša dynamický woofer z biocelulózy. Špeciálna konštrukcia Creative AuraSeal zaistí odfiltrovanie väčšiny okolitého hluku v akomkoľvek prostredí.

S Creative Aurvana Trio môžete aj telefonovať

Súčasťou balenia sú tiež okrem slúchadiel Creative Aurvana Trio silikónové nadstavce v troch rôznych veľkostiach, ktoré zaistia optimálne usadenie v akomkoľvek uchu. Opletený MMCX kábel v dĺžke 1,2 metra možno odpojiť a využiť špeciálne doplnkové káble, vďaka čomu sa možnosti slúchadiel rozširujú. So slúchadlami môžete vďaka integrovanému mikrofónu prijímať aj telefónne hovory. Ovládací panel na kábli je okrem mikrofónu vybavený aj tlačidlom na vládanie hudby a hovorov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ještě bych se rád zeptal, jestli sluchátka mají prostorový zvuk?

Dobrý den, prosím o údaj citlivosti sluchátek a impedanci. Děkuji

Diskusia a poradňa k Creative Aurvana Trio
Príslušenstvo pre Creative Aurvana Trio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Aurvana Trio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Aurvana Trio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Aurvana Trio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Aurvana Trio.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií