AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2

Zobraziť katalóg
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2
5 6 hodnotení
Slúchadlá 50 mm meniče, 20 Hz-20000 Hz, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, dĺžka USB kábla 1,8 m, jack 3,5 mm
Kód:  JP325u Produktové číslo:  70GH023000004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 Predaj skončil

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2

Ako po dizajnovej, tak aj po hudobnej stránke skvelé herné slúchadlá. Určená ako pre hráčov, pre ktorých je kvalitný hudobný doprovod k ich obľúbenej hre dôležitý, tak aj pre ostatných milovníkov neskreslených tónov. Za všetko hovoria už samotné 50 mm reproduktory skrývajúce sa vnútri mušlí. Tie sú schopné pokryť celé spektrum ľuďmi počuteľných zvukov (pozri frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz). Okrem toho ponúka Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 tiež funkciu priestorového 3D zvuku. Vďaka integrovaným zvukovým technológiám SBX Pre Studio pre PC a Mac tak posuniete rozmer počúvania na vyššiu úroveň. Ste pripravení vychutnať hudbu tak, ako keby ste ju počúvali naživo? Ste pripravení preniesť sa do centra diania vašej obľúbenej hry?

6 dôvodov prečo si zaobstarať práve Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2

  • Kvalitné hudobné reprodukcie (priestorový 3D zvuk)
  • Štýlový dizajn
  • Odolná konštrukcia
  • Pohodlné aj pri dlhšom nosení
  • Rada praktických vychytávok
  • Kompatibilný ako so systémom Windows, tak aj Mac

Odolné a zároveň veľmi pohodlné

Bezpochyby každý hráč počítačových hier sa občas dostane do situácie, kedy adrenalín doslova tryská po miestnosti. V takých chvíľach sú emócie ďaleko silnejšie než úsudok. Pre takéto prípady sú slúchadlá vybavené pevným oceľovým jadrom, ktoré im prepožičiava viac ako úctyhodnú odolnosť. Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 tak vydrží aj naozaj vášnivé a intenzívne hranie. Aj napriek tomu, sú slúchadlá stále veľmi pohodlné. To umožňujú najmä mäkké náušníky a vankúšik umiestnený na tele hlavového mostu.

Štýlové hranie, štýlový počúvanie

Okrem realistické hudobnej reprodukcie, odolnej konštrukcie a pohodlného nosenia ponúka Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 aj štýlový dizajn. Ten je navyše podčiarknutý farebne osvetlenými mušľami (za pomoci LED diód). Tie generujú viac ako 16 miliónov farieb. Svoje slúchadlá si preto môžete vyladiť presne tak, ako budete chcieť. Za dizajnovú vychytávku možno považovať aj odnímateľný mikrofón, ktorý možno v prípade potreby ľahko odpojiť.

Navrhnuté s myšlienkou na každý detail

Ako už napovedá samotný nadpis tohto odseku, pri tvorbe Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 mysleli dizajnéri naozaj na každú maličkosť. Pomyselným dôkazom je napríklad fakt, že nastaviť hlasitosť alebo stíšiť/zosilniť mikrofón je možné priamo prostredníctvom slúchadiel. A to za pomoci tlačidiel umiestnených na ich tele. V prípade, že niektorý z týchto aspektov nesedí, nemusíte odchádzať z hry. Všetko nastavíte za pohybu.

Doplňujúce informácie:

Podporované operačné systémy:
Mac OS verzia 10.8 a vyššie
Windows 8.1, 8, 7, XP SP2 a vyšší, XP Professional x64 Edition, Vista SP1 a vyššie

Obsah balenia:
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2
Kábel Micro USB / USB (dĺžka 1,8 m)
3,5 mm kábel so 4 pólovými konektormi na oboch koncoch (dĺžka 1,2 m)
Úvodná príručka

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dal by se zakoupit samotný mikrofon? sluchátka mám stejné, ale mikrofon jsem ztratil. děkuji

Diskusia a poradňa k Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2
Príslušenstvo pre Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií