PET PET

D-LINK DIR-853

Zobraziť katalóg
D-LINK DIR-853
4,6 11 hodnotení
WiFi router WiFi 5, 867 Mb/s, Dual-Band, 4×LAN, 1×WAN, 1×USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 4× anténa, GLAN, MU-MIMO
Kód:  NN750a6 Produktové číslo:  DIR-853/EE Stránky výrobcu

D-LINK DIR-853

D-Link DIR-853 je dvojpásmový gigabit router s podporou technológie 802,11ac Wave 2, MU-MIMO a TX Beamforming. Tento efektívny a cenovo dostupný smerovač je určený predovšetkým pre domáce použitie a menšie kancelárie. Okrem iného ponúka rýchle bezdrôtové pripojenie s rýchlosťou až 1 300 Mbit/s či USB 3.0 konektor pre pripojenie 3G/LTE modulu, čo oceníte najmä pri výpadku hlavného poskytovateľa internetu. Dnes veľmi žiadaná technológia MU-MIMO umožňuje pripojiť veľké množstvo zariadení súčasne, ktoré môžu efektívne využívať pripojenie pre odosielanie veľkých súborov, streamovanie videa či online hranie.

Kľúčové vlastnosti routeru D-LINK DIR-853 AC1300

  • Štyri gigabitové LAN porty zaistia dostatočnú rýchlosť prenosu dát pre káblové pripojenie
  • Pokročilá optimalizácia antén pre dokonalé pokrytie
  • Pokrytie celej vašej domácnosti
  • Prioritizácia a riadenie sieťovej prevádzky pre nerušené streamovanie a hranie hier
  • MU-MIMO – maximálna rýchlosť pre každé pripojené zariadenie
  • Možno prepojiť s ďalšími zariadeniami s podporou DLNA

Bezpečný dvojpásmový router

Nechýba ani vstavaný firewall a ďalšie pokročilé funkcie zvyšujúce úroveň ochrany. Prenos dát je tak maximálne chránený pred útokmi z internetu. D-Link DIR-853 dovoľuje tiež nastavenie bezpečných VPN tunelov (Virtual Private Network) s možnosťou filtrovania obsahu SafeDNS/SkyDNS. Ľahko tak môžete obmedziť prístup deťom na niektoré služby, poprípade zamedziť zamestnancom surfovať po internete v pracovnej dobe.

Zariadenie disponuje niekoľkými režimami – smerovač, prístupový bod, extender a klient. Všetko pohodlne nastavíte pomocou intuitívneho používateľského rozhrania vo webovom prehliadači. Do USB 3.0 portu je možné tiež zapojiť tlačiareň.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!

Rozhranie

Maximálny počet SSID
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
14 cm Hotovo!
Hmotnosť
350 g Hotovo!
Šírka
21,3 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zvykne aj vam piskat? velmi napadne to pripomina pripajanie modemu ako kedysi, ibaze nie az tak nahlas, robi to najme ked je zvyseny download, pocas dna sa to ozyva dost casto na to aby to zacalo byt neprijemne, zlvast ked je clovek zvyknuty, ze by nemal vydavat vobec ziadny zvuk

Best quality router, i have one question, can I use a public IP address? Like I.P.Pavlova? Thank you Tomas Van Palovic

Dobry den , po delsi dobe jsem zapojil tento router za modem od ISP (optika) vyresetoval , nastavil. Zaboha nemohu prijit proc wifi clienti nenaji pristup na internet a kde se pro ne nastavuje DHCP , pak mne take zarazi snizeny upload mam 500/500 realne 450/400 namereno primo na modemu od ISP. Prez tento router se to pohybuje 450/200. Mereno po ciste instalaci routru na stejnem pc.

Dobry den, je mozno timto modemem nahradit modem Zyxel od oskytovatele O2 ? Internet mam pres telefonni zasuvku a mam zajem o wifi po dome. Podporuje tedy i 5g ? V pripade ze si priplatim nastaveni od Vas. Budou nastaveny obe pasma ?

Dobrý den, jak funguje funkce VPN? Pro které klienty je podporována? Jaké je tam zabezpečení, atd... Snažím se dohledat informace, ale moc se mi nedaří...

LED indikátory svítí hodně silně, v noci dost rušivé Mohu v noci vypnout LED?

Dobrý den, potřebuji router který by měl odmontovatelné antény. Máte nějaký v nabídce? Děkuji

Dobrý den, jaký extender/repeater mi doporučíte tam, kde tento D-link již nestačí? (Jeho citlivost je velmi dobrá, ale potřebuji se vzdálit od hotspotu ještě víc.) Děkuji!

Dobrý den, dá se router nakonfigurovat tak, aby bylo zařízení (např. hdd), připojené do USB tohoto routeru, přístupné z internetu? Díky

Dobrý den, zkouším tenhle router používat k propojení LAN s VDSL modemem přes 5GHz wifi. Nakonfiguruji přes wizard, uložím konfiguraci, běží třeba celý den, pak router vypnu / zapnu a už se nepřipojí. Pomůže jen tovární reset a nová konfigurace. Vyzkoušeno s originálním firmware 1.0.0, pak 1.0.1 i 1.0.2 a pořád stejný problém. Co s tím? Díky PV

123
Diskusia a poradňa k D-LINK DIR-853
Príslušenstvo pre D-LINK DIR-853 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-LINK DIR-853. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-LINK DIR-853. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-LINK DIR-853. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-LINK DIR-853.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií