Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DIR-878

Zobraziť katalóg
D-Link DIR-878
4,6 7 hodnotení
WiFi router s WiFi 5, 802.11 a/b/g/n/acaž 1900 Mb/s, Dual-Band, 4× externá anténa, WPS, WPA a WPA2, gigabit LAN, QoS (Quality of Service), guest Zone a MU-MIMO
Kód:  NN320j4 Produktové číslo:  DIR-878/MT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DIR-878

D-Link DIR-878 poskytuje za rozumné peniaze výkon potrebný na náročné úlohy, ako je streaming videa v 4K kvalite, hranie hier a používanie viacerých zariadení súčasne. Vďaka dvojpásmovej prevádzke s bezdrôtovou sieťou budúcej generácie AC ponúka celkovú bezdrôtovú rýchlosť až 1,9 Gbps.

Funkcie routeru D-Link DIR-878

Rýchle bezdrôtové pripojenie k internetu v dvoch pásmach

Routerom D-Link DIR-878 prúdia dáta do každého pripojeného zariadenia zvlášť, a to v dvoch pásmach rýchlosťou až 1 900 Mbps (600 Mbps pre 2,4 GHz pásmo a 1 300 Mbps pre 5 GHz pásmo). Prvotriedna stabilita i rýchlosť internetu sú tak pri streamovaní videí alebo hraní hier zaručené.


S routerom D-Link DIR-878 chytíte silný signál kdekoľvek

K šíreniu bezdrôtového signálu využíva router 4 externé antény so zosilňovačmi. Vďaka tomu sa k internetu môžete pripojiť s akýmkoľvek zariadením z ľubovoľnej časti svojej domácnosti.


Žiadne obmedzenia nehľadiac na to, čo na internete robíte

S inteligentnou technológiou MU-MIMO dosahujú všetky pripojené zariadenia najvyššiu rýchlosť pri akejkoľvek činnosti. Nezáleží, či streamujete videá, uploadujete súbory s vysokou kapacitou alebo práve hráte s priateľmi online hru.


D-Link DIR-878 bez problému utiahne veľké mnostvo online aplikácií

Súčasťou routeru D-Link DIR-878 je dvojjadrový procesor, ktorý vie spracovať ľubovoľné množstvo pokynov. Výsledkom je rýchly a plynulý chod online aplikácií na všetkých pripojených zariadeniach.


Stabilnejšia sieť vďaka funkcii optimalizácie pásom

Pred pripojením k internetu si môžete vybrať z dvoch bezdrôtových pásiem – 2,4 GHz a 5 GHz. Router D-Link DIR-878 potom sám určí, ktoré zariadenie je vhodné pre ktoré pásmo a prepojí ho na neho. Tým zaistí dlhodobo stabilný chod celej siete.


Každému pripojenému zariadeniu sa D-Link DIR-878 prispôsobí zvlášť

D-Link DIR-878 navyše optimalizuje tiež signál pre každé zariadenie pripojené k sieti. Výrazne sa tak zlepšuje nielen pokrytie siete, ale aj celková rýchlosť pripojenia. Surfujte, volajte, hrajte hry alebo streamujte HD video bez výpadkov signálu.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA, WPA2 Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik dB ma kazda antena? Vsechny anteny vysilaji 5GHz nebo 2.4GHz?

dobry den su odnimatelne anteny?

Dobrý den, bude tento router fungovat s optickým internetem od O2?

Dobrý den, mám zřízený internet přes optiku od O2. Lze nastavit připojení k síti pomocí PPPoE s podporou VLAN? Bude mi tento router fungovat? Děkuji

Dobrý deň. Prepáčte ale pri predošlej otázke som mal na mysli , či router podporuje MESH. Ďakujem

Dobrý deň. Momentálne mám ADSL ale po skončení viazanosti chcem prejsť na optiku.podporuke tento model aj tento štandard prevodníku d/a? okrem ADSL, aby som nemusel znova kupovať router. A budem môcť pomocou terajšieho rutra D link od t.com rozšíriť sieť aj do susednej budovy.Este má zaujať prítomnosť Slovenskej/Českej menu, resp. Možnosti nastavenia menu, hlavne čo sa týka ochrany.

Podporuje tento ROUTER aj BRIDGE mode....teda dokaze sa napojit cez wifi a odosielat dalej kablom(teda nieco ako extender)

Dobrý deň.Mam dvojposchodovy dom ruter na vrchnom podlaží nemá signál čo by ste odporúčal?dakujem

Lze připevnit router na zeď?

Diskusia a poradňa k D-Link DIR-878
Príslušenstvo pre D-Link DIR-878 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DIR-878. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DIR-878.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií