Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

D-Link DIR-885L

Zobraziť katalóg
D-Link DIR-885L
5 1 hodnotení
WiFi router - AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi Router 802.11a /b/g/n/ac až 3167 Mbps (2167 Mbps-5GHz + 1000Mbps - 2.4GHz), Dual-Band, 4 odnímateľné antény, DLNA, 1xUSB3.0, 1xUSB2.0, 1xGWAN, 4xGLAN, Advanced AC SmartBeam, Smartconnect"
Kód:  NN350r Produktové číslo:  DIR-885L Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DIR-885L



DIR-885L je ten pravý router, ktorý potrebujete na náročné procesy, ako sú streaming videa v 4K rozlíšení, hranie hier a používanie viacerých zariadení, pripojených k internetu zároveň. Vďaka dvojpásmovej prevádzke s bezdrôtovou sieťou AC ponúka celkovú rýchlosť pripojenia až 3,17 Gbps. Dátové toky 4 × 4, technológia MU-MIMO a Advanced AC SmartBeam potom maximalizujú dosah signálu a spoľahlivosť prenosov. Router vás tiež prekvapí pôsobivým dizajnom, ktorý z neho robí zaujímavý interiérový doplnok.


Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi

Kľúčové vlastnosti routeru D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra

  • Bezdrôtová rýchlosť až 3,17 Gbps
  • MU-MIMO pre viac zariadení naraz (až 4 dátové toky)
  • Advanced AC SmartBeam zvyšuje silu signálu
  • SmartConnect - automatický výber najlepšieho pripojenia
  • USB 3.0 pre pripojenie úložných jednotiek a tlačiarní
  • Gigabitové WAN a LAN pre vysokorýchlostné pripojenie
  • Zdieľanie dát & pokročilá vzdialená správa cez internet
  • Vhodný pre online hranie aj streamovanie videí v 4K


MU-MIMO s Advanced AC SmartBeam

Technológia MU-MIMO sa stará o efektívnu distribúciu dát cez WiFi pre viac zariadení súčasne, aby rýchlosť s počtom aktívnych pripojení neklesala. Externé antény posielajú signál do najvzdialenejších kútov vašej domácnosti alebo kancelárie. Zároveň poskytujú silné spojenie, nech ste kdekoľvek. Technológia Advanced AC SmartBeam potom optimalizuje samotné vysielanie ku každému účastníkovi siete, čím sa výrazne zväčšuje pokrytie siete, a tým aj samotná rýchlosť. Môžete tak surfovať, volať, hrať alebo streamovať bez nepríjemných výpadkov signálu.


Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi

Zdieľanie súborov na dosah ruky

Pripojte USB úložisko a pristupujte k súborom zo smartphonu, tabletu alebo počítača. Pre mobilné zariadenia sa ponúka aplikácia Mydlink SharePort pre zdieľanie dokumentov, filmov, obrázkov a hudby. Streamujte pokojne do viacerých zariadení alebo si všetko uložte pre prehrávanie offline. Intuitívne rozhranie uľahčí prístup k rôznym súborom, ktoré máte na svojom úložisku.


Rodičovské nastavenie & vzdialená správa cez mydlink

S aplikáciou mydlink Cloud (zadarmo na stiahnutie cez Google Play alebo iTunes ) môžete pristupovať k sieti bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Zistite, kto je pripojený k vášmu smerovaču, zmeňte nastavenie alebo niekomu zabráňte, aby používal sieťové pripojenie. To všetko z PC, tabletu alebo smartfónu pripojeného k internetu. Rodičia môžu sledovať, aké stránky navštevujú ich deti, aby zostali informovaný, čo sa doma deje, aj keď sú napríklad v práci.

Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi

Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi

Jednoduché základné nastavenie

Router ihneď sprevádzkujete pomocou intuitívneho sprievodcu vo webovom prehliadači alebo aplikácií QRS (Quick Router Setup) pre inteligentný telefón alebo tablet. Jednoducho zapojte smerovač, pripojte sa k nemu bezdrôtovo a postupujte podľa niekoľkých jednoduchých krokov. Ak máte ďalšie produkty mydlink, môžete využiť funkciu Zero Configuration. Jednoducho pripojte dané zariadenie k routeru a ten sa automaticky prepojí s vaším účtom bez nutnosti ručnej konfigurácie. Pre zabezpečené spojenie ďalších zariadení stačí stlačiť tlačidlo WPS.


Pokročilé funkcie routeru D-Link DIR-885L AC3150

  • DD-WRT Open Source

  • DLNA Enabled (Compatible)

  • Parental Controls

  • Security - L2TP Over IPSec VPN Server Support

  • Guest Wi-Fi Network

  • Secure Wi-Fi Encryption

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
3 167 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
3 167 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA, WPA2 Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!

Rozhranie

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
24,71 cm Hotovo!
Šírka
38,68 cm Hotovo!
Výška
11,94 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre D-Link DIR-885L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DIR-885L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DIR-885L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DIR-885L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DIR-885L.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií